Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mireia López representarà a la selecció espanyola en els 60 metres tanques de sub20

L'atleta del Club Atletisme Tarragona competirà aquest cap de setmana a l'encontre internacional sub20 de Minsk (Bielorússia)

L’atleta del Club Atletisme Tarragona, Mireia López L’atleta del Club Atletisme Tarragona, Mireia López CA TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 18:48

L'atleta del CA Tarragona, Mireia López ha estat seleccionada per representar a la selecció espanyola en la prova dels 60 metres tanques en l'encontre internacional sub20 de pista coberta que es disputarà aquest cap de setmana, el 24 i 25 de febrer, a Minsk (Bielorússia). Així doncs, farà la que serà la seva segona participació amb la selecció espanyola en una competició de nivell internacional.

Mireia és una atleta sorgida de l'Escola del club (ECAT), que s'iniciava en aquest món de l'atletisme l'any 2009, sent una dels 10 nens i nenes amb els que s'iniciava un gran projecte de futur per part de club, com és l'ECAT. L'escolaT ha anat creixent temporada rere temporada fins a arribar a l'actualitat, on compta amb gairebé 180 nens i nenes a les seves files. Mireia és un dels clars exemples de la feina ben feta des de les categories de promoció del club.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: