Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló del Morell presenta el nou calendari d’activitats dirigides per aquest 2018

Com a novetats d’enguany, s'incorporen les activitats de TRX, Jumping i Glutis 10

El Pavelló Municipal d'Esports del Morell El Pavelló Municipal d'Esports del Morell CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Febrer 2018 08:40

 

El Pavelló Municipal del Morell presenta el nou calendari d'activitats dirigides per aquest 2018. Després d'escoltar les propostes i necessitats dels usuaris, enguany i com a novetat, trobem les activitats de TRX, Jumping i Glutis 10.

TRX es tracta d’una activitat física amb el cos en suspensió. Un/a monitor/a dirigeix l’activitat mentre nosaltres estem penjats sobre unes cordes i tres arnesos. Jumping és una activitat que inclou exercicis coreogràfics o guiats sobre uns matalassos individuals per a saltar. En tercer lloc, i tal i com el seu nom indica, Glutis 10 consisteix en una sèrie d’exercicis guiats per part d’un/a monitor/a que faran que aconseguim tenir unes natges en forma. Entre les activitats proposades, hi segueixen les també habituals de Zumba, Power Pump, Mat Pilates, Ciclo, o Cardio. En detriment, algunes d’aquestes perden hores per a donar-se-les a les noves propostes.

El nou horari d’activitats podrà variar en un futur depenent del nombre d'assistents a les classes, no obstant, aquest és el plantejament inicial per aquest 2018 per part de la Regidoria d'Esports de l’Ajuntament del Morell. El Pavelló està obert els set dies de la setmana, amb especial interès de dilluns a divendres, que és quan es realitzen les activitats dirigides. Els caps de setmana però, es podrà seguir fent ús de les seves instal·lacions.

Si esteu interessats en millorar la vostra forma física, al Morell ho podeu fer per només 20€ si esteu empadronats, o per 30€ en el cas que no estigueu empadronats. Si sou una família empadronada, comptareu amb un preu especial de 33€ per a tota la família, i en el cas que no estigueu empadronats el preu s’elevarà fins a 60€. La matrícula és invariable i el preu d’aquesta són 15€. Cal destacar que tots aquests preus inclouen l’accés a les instal·lacions municipals, Pavelló i piscina, així com l’accés a totes les activitats dirigides, el tennis o el paddle. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Pavelló municipal en horari d'atenció al públic, o bé trucant al 977 84 27 00.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: