Ple de victòries dels equips femenins del CF Reus

El Femení A, el Femení C i el CF Reus B Cambrils femení van guanyar els seus partits

El Femení A es va imposar al Sant Gabriel El Femení A es va imposar al Sant Gabriel XAVI GUIX
Dimarts, 20 Febrer 2018 08:26

Cap de setmana perfecte per als equips femenins del CF Reus, que van aconseguir tres victòries en els tres partits disputats entre dijous i diumenge. El Femení A va començar amb bon peu la segona volta de la lliga de Primera Divisió amb un nou triomf contra un dels equips de la part alta de la classificació, el Sant Gabriel (1-0). La primera part va estar plena d'intensitat, amb els dos equips creant accions de perill a la respectiva porteria rival, destacant una rematada d'Aran Amorós després d'una centrada d'Andrea Ibáñez que la portera visitant va aturar o el tir de Cinta Vilarroya que es va estavellar al pal. Davant les escomeses reusenques, el Sant Gabriel no es va quedar de braços plegats i va intentar-ho més tard amb un xut que també va acabar tocant el pal.

El gol, però, no es va veure fins a la segona part. Al minut 64, Ainhoa Olivera combinava amb Mar Dueso, que definiria a la perfecció, enviant l'esfèrica al fons de la xarxa. Ja per davant al marcador, les roig-i-negres van continuar creant accions de perill en atac, mentre que la bona disposició defensiva impedia al Sant Gabriel arribar amb facilitat a l'àrea. Finalment, els tres punts es van quedar a la capital del Baix Camp i el Femení A va poder sumar una nova victòria.

Més ampli va ser el triomf del Femení C al camp del Soses CF. Les reusenques no van donar opcions al rival i es van imposar 1-12. També va assaborir la victòria el CF Reus B Cambrils femení, que va suar de valent per endur-se els tres punts contra l'Icomar, en un partit que va finalitzar amb l'ajustat resultat de 5-4. Aquest cap de setmana, el Femení B no va jugar.