Victòria còmode de La Pobla davant del cuer

La Pobla s'imposa al Vilassar (2-0) els situa sisens, a quatre punts del playoff

Imatge del partit entre La Pobla i el Vilassar Imatge del partit entre La Pobla i el Vilassar CF POBLA DE MAFUMET
Dilluns, 19 Febrer 2018 08:10

El CF Pobla de Mafumet no va desaprofitar ahir l'oportunitat de sumar tres punts que l'apropin a la zona de playoff d'ascens a Segona B. El filial grana rebia al Municipal de la Pobla al Vilassar, cuer d'aquest Grup V de la Tercera Divisió, que no va poder fer res per contrarestar als pobletans. Moha, al minut 44, va marcar el primer gol abans d'anar al descans (1-0), però el partit no va quedar sentenciat fins al minut 80, quan Pol Prats va marcar el definitiu 2 a 0.

Després d'aquesta jornada, La Pobla se situa en sisena posició, amb 41 punts, a quatre del quart classificat, la UE Sant Andreu, que és l'equip que marca la zona de playoff. En la jornada següent, el filial del Nàstic visitarà el camp del Cerdanyola.

Fitxa tècnica:

CF Pobla de Mafumet (2): Perales, Pol Valentin, Dani Hernández, Ivan de Nova, Roger Figueras, Adri Gimeno, Pol Prats (Joel 89′), Èric Vilanova, Moha (Brugui 82′), Rayco i Pol Blay (Riad 76′).

UE Vilassar de Mar (0): Ribera, Soufiane, Pep, Andrés, Arnau (Èric JIménez 46′), Nando, Diego, Fran (Joel 60′), Javi, Matamala (Castellanos 51′) i Rovira.