Un punt al Sadar que sap a poc

El CF Reus acaba empatant amb Osasuna un partit que ha fet més mèrits per guanyar (0-0) / La nota negativa, la lesió de Vítor Silva

Primer pla de Yoda, el jugador més actiu del CF Reus a Pamplona Primer pla de Yoda, el jugador més actiu del CF Reus a Pamplona CF REUS
Dissabte, 17 Febrer 2018 16:34

El CF Reus ha tingut més domini que Osasuna en la primera mitja hora de partit. Yoda, en primera instància i Fran Carbia, més tard, han avisat amb les seves rematades que el Reus estava disposat a plantar cara al Sadar.

Osasuna i Reus han arribat al descans amb un empat sense gols en un duel en què l'equip de López Garai s'ha mostrat molt més ofensiu que els navarresos, especialment Yoda, que ha estat un corcó per a la defensa local.

Ben entrada la segona part, Osacuna s'ha tret la son de les orelles i, al minut 58, ha estat a punt de marcar. Una pilota que rep Quique a dins de l'àrea, la controla i envia l'esfèrica al pal esquerre d'Edgar Badia, amb la bona fotuna que li ha rebotat a les mans del porter del Reus. A partir d'aquesta jugada, els naverresos han arribat més a l'àrea reusenca.

La nota negativa del partit ha estat la lesió de Vítor Silva, al minut 69, després de la pilotada. Als darrers minuts, el CF Reus ha recuperat el domini i les ocasions, amb xuts de Lekic, Yoda i Querol que haurien pogut desequilibrar la balança.

Finalment, però, el marcador no s'ha mogut i el CF Reus s'emporta un punt del Sadar en un partit que hagués pogut guanyar. El CF Reus se situa tretzè classificat, amb 34 punts.

En la pròxima jornada el CF Reus s'enfrontarà al Sevilla Atlético, diumenge 25 de febrer, a les 18h, a l'Estadi Municipal.