Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt pel Trofeu d'Hivern de la Challenge de la Canonja

El trofeu que es disputa aquest dissabte a la tarda té un recorregut de 87 quilòmetres i passarà per la Canonja i diversos municipis del Baix Camp

Imatge d'arxiu d'una prova Challenge de la Canonja Imatge d'arxiu d'una prova Challenge de la Canonja CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2018 10:42

Aquest dissabte 17 de febrer es disputa la 32 edició de la Challenge Ciclista de la Canonja que enguany es decidirà en una sola cursa, el Trofeu d’Hivern, després de la suspensió del Trofeu Sant Sebastià previst pel passat 10 de febrer per motius de seguretat.

El Trofeu tindrà un recorregut de 87 quilòmetres i es disputarà sota la modalitat Open 15-70, destinat a ciclistes de les categories Júnior, Sub23, Elit, Màster 30, Màster 40-50-60 i Fèmines. S’espera la presència d’uns 170 ciclistes, entre ells els dos equips èlit i sub-23 de la demarcació, el Compak Campclar i el Controlpack La Sénia, així com el Lokosphinx, equip rus afincat a les Terres de l’Ebre que ja es va imposar al Gran Premi de Mont-roig Trofeu Josep Florencio.

La prova començarà a les 15.00 hores al carrer Raval, davant del Casal Nova Amistat de la Canonja. Un cop els ciclistes surtin de la Canonja la cursa passarà per Vinyols i Els Arcs, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, l'Alt de Montclar, Duesaigües, el Coll de La Teixeta, Riudecols, les Borges del Camp, Reus i tonrnarà un altre cop a la Canonja.

Els principals ports de muntanya del recorregut seran l’Alt de Montclar (244 metres), de 4a categoria, situat al quilòmetre 46, i el Coll de la Teixeta (541 m.), de 2a, al km. 58.1. L’arribada a la Canonja, situada al mateix punt que la sortida, està prevista a les 17.15 hores, aproximadament.

El guanyador de la darrera edició de la Challenge disputada el 2017 fou el ciclista lleidatà Arnau Solé, de l’equip Compak Campclar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: