Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Jocs concreten aspectes organitzatius amb els municipis seus

La Casa Canals ha acollit aquest matí una reunió operativa amb representants de les 15 localitats

Imatge de la reunió operativa amb representants de els 15 municipis seus dels Jocs Imatge de la reunió operativa amb representants de els 15 municipis seus dels Jocs MAURI
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2018 17:53

La Casa Canals de Tarragona ha acollit aquest dimarts una reunió de coordinació amb els municipis seus dels Jocs Mediterranis. La trobada s’emmarca en les reunions periòdiques amb els responsables de cadascuna de les seus, tant grupals com bilaterals.

A la reunió, presidida pel tinent d'alcalde comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, hi han assistit regidors i tècnics d'esports dels 15 municipis que acolliran les competicions esportives. També hi ha assistit la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i el director executiu dels Jocs, Víctor Sánchez.

El gruix de la reunió s'ha dedicat a revisar aspectes institucionals i operatius de qüestions com el Pla Director de Seguretat, els accessos, la neteja o la senyalització dels recintes, entre d’altres. Així mateix s’ha concretat que les instal·lacions esportives estaran a disposició del comitè organitzador dels Jocs, a partir del dia 1 de juny, per tal d’enllestir els preparatius.

Acabada la reunió, el conseller Villamayor, n'ha fet una valoració molt positiva: "La trobada ha servit per constatar la gran implicació de tots els municipis seus, que treballen amb intensitat perquè la competició es desenvolupi amb tota la normalitat i perquè les seves respectives localitats gaudeixin d'un esdeveniment esportiu d'abast internacional".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: