Les Voltors segueixen líders invictes

L'equip femení del Club Rugby Tarragona s'imposa per 38-7 a l'Hospitalet RC

Imatge d'arxiu de Les Voltors de Tarragona Imatge d'arxiu de Les Voltors de Tarragona CLUB RUGBY TARRAGONA
Dimarts, 13 Febrer 2018 17:09

Les Voltors continuen invictes després de la cinquena jornada de la lliga Kopparberg, disputada en el Complex Educatiu de Tarragona davant l'Hospitalet RC. Les tarragonines es van trobar un rival rocós i dur, difícil de manejar i que els va plantar cara, especialment en la segona part de l'encontre.

Els primers quaranta minuts van ser dominats per les Voltors, molt ordenades en defensa i amb un poderós joc de les davanteres, controlant el partit perquè la capitana, Aurora, obrís pilotes a la línia. D'aquesta manera van arribar els dos assajos primerencs del partit: Sílvia "Guti" i Laia "Yupi" van marcar en els primers 5 minuts, obrint el camí a les seves companyes.

Les del Baix Llobregat es van despertar i les locals van trigar a anotar, sent Sílvia Roca la que ho faria, al minut 21 per primera vegada, i novament en el 36. Laia Molinero ho va fer entremig en el 31, arribant-se a la mitja part amb un clar 33-0 en el marcador.

L'Hospitalet RC reacciona però la victòria es queda a casa

La segona part, que s'esperava que seguís la mateixa tònica, va resultar ser, en canvi, un nou partit. Les visitants van despertar, van treure orgull i forces per posar contra les cordes a les jugadores de Tarragona. Només Laia Molinero va ser capaç de travessar la línia de marca de l'Hospitalet, que s'havia convertit en un mur gairebé infranquejable. Quinze minuts els va portar a les Voltors, però la segon centre visitant va trobar una esquerda gairebé immediatament en la defensa local, anotant una bona marca travessant com un ariet la línia defensiva.

La segona part va acabar amb un 5-7 a favor de les visitants, la qual cosa li dóna encara més valor a la victòria per 38-7 que van aconseguir les tarragonines.

Per Tarragona van jugar Cris V, Jut, María Z, Paula, Anna P, Ana J, Cris J, Sílvia, Aurora, Inés, Marta, "Guti", "Yupi" , Laia M, María T i Johan.