Segueix "l'efecte Nano Rivas"

El Nàstic de Nano Rivas pateix a la segona part però aconsegueix endur-se els tres punts d'Albacete gràcies a un gol d'Álvaro Vázquez abans del descans (0-1)

Els jugadors del Nàstic celebren el gol d'Álvaro Vázquez, que ha arribat un minut abans del descans Els jugadors del Nàstic celebren el gol d'Álvaro Vázquez, que ha arribat un minut abans del descans CEDIDA
Diumenge, 11 Febrer 2018 13:23

La primera mijta hora de partit entre l'Albacete i el Nàstic ha estat suporífera per als espectadors que han assistit aquest migdia al Carlos Belmonte d'Albacete. Els porters Tomeu Nadal i Dimitrievsky no han tocat pilota durant tot aquest tram de partit. Una mostra d'això és que el primer xut contra una porteria no ha arribat fins al minut 39 i ha estat obra del jugador del Nàstic Dumitru, però la seva rematada ha sortit desviada a l'esquerra de Nadal.

El Nàstic ho ha seguit provant en aquells minuts amb una rematada de Javi Márquez que ha aprofitat una pilota rebotada que ha enviat fora de la porteria. Però, al minut 44, una passada a l'espai de Dumitru ha deixat Álvaro Vázquez sol davant de porta i ha batut Tomeu Nadal (0-1). Un gol psicològic que arribava abans del descans.

A la represa, al minut 54, Dumitru "trencat" ha hagut de ser substituït per Tete Morente. L'Albacete ha intentat de tenir més control de la pilota però li costava fer mal a la defensa grana.Al minut 72, els jugadors locals han demanat penal per unes possibles mans de Xavi Molina a dins de l'àrea, però el col·legiat ha deixat continuar el joc.

Durant l'últim quart d'hora de partit i els sis minuts de temps afegit, l'Albacete ha apretat de valent i ha posat a prova la defensa del Nàstic. L'ocasió més clara per empatar l'ha tingut Acuña, que ha estat a punt de marcar al minut 95.

Els jugadors de Nano Rivas han resistit i han pogut celebrar una victòria que els allunya una mica de la zona de descens. El Nàstic se situa dotzè, amb 32 punts, i, el més important, fa bo "l'efecte Nano Rivas", que encara no ha perdut cap partit com a entrenador grana.