Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ocasions sense premi

El Reus B empata al camp del CF Gavà, el cuer de Tercera (0-0)

L'onze del CF Reus B Cambrils que ha jugat avui al camp del CF Gavà L'onze del CF Reus B Cambrils que ha jugat avui al camp del CF Gavà CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Febrer 2018 02:11

El CF Reus B Cambrils ha frenat la ratxa de dues derrotes seguides empatant al camp del CF Gavà, cuer del grup 5 de Tercera Divisió. El filial roig-i-negre, vestit de taronja, ha gaudit de diverses ocasions per endur-se els tres punts de la Bòbila, però finalment s'emporten el premi menor cap al Baix Camp.

Des de l'inici, l'equip entrenat per Albert Company ha exercit de dominador clar de l'enfrontament. Han estat vàries les arribades del CF Reus B Cambrils. Fins a tres oportunitats de gol clares han tingut els roig-i-negres a les seves botes, només en els primers 20 minuts d'enfrontament. El control del filial ha continuat la resta de primera meitat, però el marcador no s'ha mogut en els primers 45 minuts de partit.

La segona part ha començat igual que la primera, amb un CF Reus B Cambrils buscant el gol que el posés per davant al marcador. L'ha tingut Padilla amb un llançament de falta, però en aquesta ocasió tampoc hi ha hagut sort. Amb el pas dels minuts, el partit s'ha obert més i els locals també han gaudit d'alguna aproximació de perill a la porteria defensada per Chechu, que debutava amb la samarreta del filial. L'opció d'atac més clara, però, s'ha vist al minut 81, en un gol anul·lat al conjunt dirigit per Albert Company.

Finalment, s'ha completat el temps reglamentari i l'àrbitre ha assenyalat el final del duel, que deixa els dos equips amb un punt. Quan encara s'ha de completar bona part de la jornada 25 de Tercera Divisió, el CF Reus B Cambrils se situa a una còmoda 8a posició. Diumenge que ve (17.00 hores), el filial intentarà tornar al camí del triomf en la visita del CE Europa -l'equip que marca el playoff d'ascens- al Municipal de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: