Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona homenatja Òscar Cadiach pels seus 14 vuit mils

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros va lliurar-li una composició del mausoleu de Jaume I i una placa commemorativa

L'alcalde va obsequiar Òscar Cadiach amb una composició del mausoleu de Jaume I. Al seu costat, la regidora d'Esports Maria Elisa Vedrina L'alcalde va obsequiar Òscar Cadiach amb una composició del mausoleu de Jaume I. Al seu costat, la regidora d'Esports Maria Elisa Vedrina MAURI
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Febrer 2018 21:28

L'alpinista tarragoní Òscar Cadiach va rebre aquest dimarts el reconeixement de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i de part de la corporació municipal per l'èxit assolit en completar els principals cims del planeta sense l'ajuda d'oxigen artificial.

L'aventura de Cadiach va començar l'any 1984, al Nanga Parbast, i que va completar l'estiu passat al Broad Peak. Mentre Cadiach va obsequiar Ballesteros amb el llibre dels 14 vuit mils, l'alcalde va entregar una composició del mausoleu de Jaume I, a més d'una placa commemorativa.

L'alpinista sempre ha portat amb orgull la bandera de Tarragona a les seves expedicions, fins i tot la del Nàstic, club que sempre ha mostrat el seu suport cada vegada que el tarragoní tirava endavant un nou projecte. L'acte institucional també va comptar amb la presència de familiars de Cadiach i de diverses autoritats de la ciutat, a més dels seus grans amics de la muntanya, Josep Maria Bonachi i Sebastià Poy.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: