El Vendrell passa per sobre del líder

El CE Vendrell guanya 4 a 1 el Liceo

Els jugadors del CE Vendrell celebren un dels gols de la victòria davant de la seva afició Els jugadors del CE Vendrell celebren un dels gols de la victòria davant de la seva afició CE VENDRELL
Diumenge, 04 Febrer 2018 01:52

A la jornada 19, el CE Vendrell va guanyar 4 a 1 el Liceo, el líder de l'OK Lliga.

El CE Vendrell va desplegar un bon joc en un partit molt igualat, en què els dos porters van tenir un paper molt destacat. Al descans es va arribar amb un 1 a 0 al marcador gràcies a un gol de Roger Rocasalbas al minut 22.

Als vuit minuts de la represa, Josep Lamas va aconseguir empatar el partit. Al minut 35, el Liceo hauria pogut capgirar el marcador si Eduard Lamas hagués marcat en la falta directa que va disposar per l'acumulació de deu faltes del Vendrell. Però, al minut 38, qui va aprofitar aquesta mateixa ocasió va ser Jordi Ferrer que va posar al marcador un 2 a 1. En els minuts següents, el Liceo va assetjar la porteria del Vendrell per mirar de remuntar el resultat, però es va trobar una bona defensa i un Camps molt segur. A més, el Vendrell va aprofitar un parell de jugades per rematar el partit amb gols d'Edu Fernández i de Jordi Ferrer. Amb el 4 a 1 es va arribar al final del partit i el Vendrell aconseguia una victòria important en ple tourmalet.

El proper dissabte 10 de febrer, a les 21 h, el Vendrell jugarà la jornada 20 de l'OK Lliga a la pista del Reus Deportiu.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (4): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Roger Rocasalbas i Cristian Rodríguez - cinc inicial –, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Edu Fernández, David Lecha i Pol Ferrer (p).

HC Liceo (1): Xavier Malián (p), Josep Lamas, Edu Lamas, David Torres i César Carballeira - cinc inicial –, Sergi Miras, Carlo Di Benedetto, Marc Coy i Martín Rodríguez (p).

Gols
1-0 (22') Roger Rocasalbas; 1-1 (33') Josep Lamas; 2-1 (38') Jordi Ferrer, de falta directa; 3-1 (40') Edu Fernández, i 4-1 (48') Jordi Ferrer.

Àrbitres: De la Hera i Sánchez.

Targetes: blaves a Josep Lamas (8'), i a César Carballeira i a Roger Rocasalbas (39').