Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Méndez de Vigo defensa el “compromís” inversor del govern espanyol amb els Jocs Mediterranis

El ministre de Cultura i Esports creu que l’ajornament al 2018 va ser una decisió “encertada” per poder “agafar més força i més finançament”

El ministre Íñigo Méndez de Vigo i la resta d'autoritats fotografiant-se amb la mascota dels Jocs Mediterranis, 'Tarracus', a la gespa del Nou Estadi de Tarragona El ministre Íñigo Méndez de Vigo i la resta d'autoritats fotografiant-se amb la mascota dels Jocs Mediterranis, 'Tarracus', a la gespa del Nou Estadi de Tarragona ROGER SEGURA/ ACN
Esports ACN
Dimarts, 23 Gener 2018 14:36

El ministre de Cultura i Esports del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, ha inaugurat aquest dimarts al matí les obres de remodelació del Nou Estadi de Tarragona, que acollirà les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis. Els treballs han suposat una inversió d’1,7 MEUR a càrrec del Consejo Superior de Deportes (CSD).

Durant una visita a l’equipament esportiu, el ministre ha subratllat el “compromís” inversor del govern espanyol per poder “finalitzar els equipaments pendents” i ha xifrat en 15 MEUR l’aportació global de l’executiu espanyol als Jocs. Malgrat que l’esdeveniment es va haver d’ajornar del 2017 al 2018 per la manca de finançament de l’Estat, Méndez de Vigo ha valorat que la decisió d’endarrerir-los un any va ser “encertada” per poder “agafar més força i més finançament”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: