Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurada LaLiga Genuine al Nou Estadi

Els 18 equips participants a la competició han desfilat davant centenars de persones

Inauguració al mig de la gespa del Nou Estadi de LaLiga Genuine Inauguració al mig de la gespa del Nou Estadi de LaLiga Genuine CLUB GIMNÀSTIC
Esports ACN
Dissabte, 20 Gener 2018 08:51

El Nou Estadi s’ha omplert d’emoció, respecte, amistat, companyerisme i il·lusió en la inauguració de la segona fase de LaLiga Genuine. Els 18 equips participants a la competició han desfilat un per un sota l’atenta mirada de centenars de persones que han volgut viure en directe l’estrena a Tarragona. Tots plegats, jugadors, tècnics i aficionats han ballat conjuntament l’himne oficial de LaLiga Genuine.

En el torn de parlament, el president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, Josep Maria Andreu, ha donat la benvinguda a tots els participants i els ha desitjat que sobretot gaudeixen dels dos dies de partits. De la seva banda, el president de LaLiga, Javier Tebas, reconeixia que aquesta era una fase especial ja que el projecte va néixer amb el Nàstic Genuine i ara ja és una realitat amb una lliga amb 18 equips. L’acte ha finalitzat amb l’entrega de plaques a tots els capitans i les fotografies protocolàries amb els representants institucionals i els patrocinadors.

La competició es jugarà dissabte en horari de matí i tarda i diumenge fins al migdia al Complex Esportiu Futbol Salou.

El Nàstic Genuine juga aquest dissabte al matí contra el CA Osasuna (12 hores), a la tarda contra el RC Deportivo de la Corunya (18 hores) i diumenge a les 11 hores contra el Córdoba CF.

El CF Reus Genuine jugarà amb RCD Mallorca (dissabte a les 11h), UD Las Palmas (dissabte a les 17h) i Real Sociedad (diumenge a les 11h)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: