Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la LigaGenuine a Tarragona i Salou

El Nàstic jugarà davant CA Osasuna (dissabte a les 12 h), RC Deportivo (dissabte a les 18 h) i Córdoba (diumenge a les 11 h) / El CF Reus jugarà amb RCD Mallorca (dissabte a les 11h), UD Las Palmas (dissabte a les 17h) i Real Sociedad (diumenge a les 11h)

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu i el responsable de l’organització de la competició, Juanjo Rovira L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu i el responsable de l’organització de la competició, Juanjo Rovira CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2018 13:24

La segona fase de LaLiga Genuine arriba aquest cap de setmana a Tarragona i Salou. Aquest divendres, a les 20 hores, es farà la cerimònia d’inauguració al Nou Estadi, mentre la competició es disputarà dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge al matí al Complex Esportiu Futbol Salou.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha assegurat que "la creació del Nàstic Genuine és una de les grans alegries de la història del club" més enllà dels èxits o les gestes esportives. Ha destacat que és un projecte que ha nascut a Tarragona que traspassa fronteres i que resumeix perfectament els valors que s’han de traslladar a la societat: un Nàstic sense barreres.

El president del Gimnàstic, Josep Maria Andreu, ha repassat el naixement i creixement del Nàstic Genuine i el fet que a partir dels projecte local LaLiga hagi creat una competició amb 18 equips. Andreu ja ha anunciat que hi ha altres clubs interessats en poder jugar la lliga. A més, ha fet una crida als ciutadans que vagin a veure els partits i recolzar a tots els equips de la lliga, en especial als jugadors del Nàstic.

Per la seva banda, el responsable de l'organització de la competició, Juanjo Rovira ha explicat els detalls tècnics de la competició. Segons ell, aquesta fase serà la més especial de les quatre que es juguen aquesta temporada 2017-2018 i ha destacat la qualitat de totes les instal·lacions que permet que entre l’allotjament, els hotels de Port Aventura, i la competició, el Complex Esportiu Futbol Salou, hi hagi mínimes distàncies. Rovira ha assegurat que Tarragona serà seu durant molts anys de LaLiga Genuine.

18 equips

En total seran 18 clubs del futbol professional els participants en aquesta segona trobada de La Liga Genuine. At. Madrid, València CF, Athletic de Bilbao, Deportivo de la Corunya, Vila-real CF, Girona FC, Nàstic o RCD Espanyol són alguns dels equips que hi prendran part. També hi seran la R. Sociedad, UD Las Palmas, RCD Mallorca i el CF Reus Genuine, que han quedat agrupats al Grup Amistat.

La primera fase de LaLiga Genuine es va jugar el mes d'octubre a Vila-real i després de passar per Tarragona aquest cap de setmana tindrà dues fases més a Mallorca el mes de març i a Vigo el mes de juny. Hi participen 18 equips que es reparteixen en diferents grups de competició. El Nàstic jugarà tres partits: CA Osasuna-Nàstic (dissabte 20 a les 12 h), Nàstic-RC Deportivo (dissabte 20 a les 18 h) i Córdoba-Nàstic (diumenge 21 a les 11 h).

El CF Reus es veurà les cares amb els mallorquins el dissabte 20 de gener a les 11.00 hores en el primer partit que hauran d'afrontar. A les 17.00 hores del mateix dissabte serà el torn de veure's les cares amb els canaris, mentre que diumenge a les 11.00 hores es tancarà la competició per l'equip del Baix Camp en el duel contra els bascos.

Consulteu tots el horaris dels partits aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: