El Vendrell inicia la segona volta passant per sobre de l'Arenys de Munt

El Vendrell guanya 0 a 5 a la pista de l'Arenys de Munt en el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga

Imatge del partit disputat ahir entre l'Arenys de Munt i el CE Vendrell, a la pista de l'equip del Maresme Imatge del partit disputat ahir entre l'Arenys de Munt i el CE Vendrell, a la pista de l'equip del Maresme CEDIDA
Dimecres, 17 Gener 2018 08:33

El CE Vendrell va guanyar 0 a 5 a la pista de l'Arenys de Munt en el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga i es manté en el vuitè lloc de la classificació.

A la primera part, el Vendrell va dominar clarament i al descans es va arribar amb un 0 a 3 al marcador. Jordi Ferrer va marcar dos dels gols, el 0-1 al minut 15 i el 0-3, de falta directa, al minut 19. Edu Fernández va fer el 0-2 al minut 16. Al minut 21, Gerard Camps va aturar un penal executat per Jordi Galán.

A la segona part, va continuar el domini del Vendrell. Al minut 28, Cristian Rodríguez va fer el 0 a 4. Al minut 29, l'Arenys va disposar d'una falta directa per retallar distància en el marcador, però Gerard Camps va aturar l'execució de Gerard Cusachs. Tot seguit, Jordi Ferrer va fer el 0 a 5. Edu Fernández, al minut 38, hauria pogut fer el sisè gol del Vendrell, però no va marcar en la falta directa per una targeta blava a Jordi Illa. Al minut 38, Gerard Cusachs tampoc va poder marcar en la falta directa per l'acumulació de deu faltes del Vendrell i el partit va finalitzar amb el 0 a 5 al marcador.

Una victòria important per deixar enrera la dinàmica de mals resultats i encarar amb força la segona volta de l'OK Lliga. El proper dissabte 20 de gener, a les 20 h, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, el CE Vendrell rebrà la visita del Caldes per disputar la jornada 17 de l'OK Lliga.

Fitxa tècnica

C.D. Arenys de Munt (0): Alain Rivero (p), Jordi Pérez, Jordi Illa, Jordi Galan i Xavier Gurri - cinc inicial – Marc Roca, Aleix Domènec, Gerard Cusachs, Enric Daumal i Guillem Garcia (p).

CE Vendrell (5): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Eloi Mitjans - cinc inicial – Roger Rocasalbas, Edu Fernández, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, i Pol Ferrer (p).

Gols
0-1 (15') Jordi Ferrer; 0-2 (16') Edu Fernández, 0-3 (19') Jordi Ferrer, de falta directa; 0-4 (28') Cristian Rodríguez, i 0-5 (30') Jordi Ferrer.

Àrbitres: Gómez i Buixeda.

Targetes: blaves a Enric Daumal (19') i a Jordi Illa (38').