Derrota sense cap opció del CBT a Arenys

L'Arenys Bàsquet Joventut s'imposa per 90 a 76 a l'Ibersol CBT

Imatge del partit disputat entre l'Arenys Bàsquet Joventut i l'Ibersol CBT Imatge del partit disputat entre l'Arenys Bàsquet Joventut i l'Ibersol CBT CBT
Dilluns, 15 Gener 2018 08:36

L’Ibersol CBT tornava a la competició després de l’aturada nadalenca a la pista del Arenys Bàsquet. Equip també de la part mitja de la classificació que havia de servir per tornar a recuperar les bones sensacions després de les dos darreres derrotes de l’any 2017.

I el partit no va començar gens be pels homes de Berni Àlvarez que després d’uns primers instants d’igualtat, van veure com l’Arenys Bàsquet agafava la iniciativa al partit. Imposant un ritme molt alt al partit. Un ritme que va sorprendre a l’equip Tarragoní. L’Arenys amb un esplèndid Pol Molins va aconseguir poc a poc dominar el partit i el marcador. Afavorit també pel desencert ofensiu dels jugadors tarragonins. Al final dels primers deu minuts es va arribar amb un preocupant 25-13.

El segon quart tampoc va començar massa bé. Un triple del conjunt local, va posar la màxima diferència fins el moment en l’electrònic, 28-13. Totes les alarmes es van encendre a la banqueta blava. Berni intentava amb rotacions, trobar la fórmula per canviar la dinàmica del partit. A la meitat del segon quart semblava que els tarragonins reaccionaven, aconseguint retallar les diferències fins els onze punts, però després d’un temps mort demanat per l’entrenador local, l’Arenys va tornar a posar distància al electrònic, 38-20. La situació era molt preocupant i Berni es desesperava a la banda per redreçar el partit, sense aconseguir-ho. Arribant-se a la mitja part quinze punts per sota, 43-28.

La reacció va arribar a l’inici del tercer quart, amb un parcial de 0-6, va permetre rebaixar des de feia molt minuts la diferència per sota dels deu punts, 43-34. Les sensacions de l’equip eren totalment diferents a les del primers vint minuts. Després d’aquest primer parcial, el partit va entrar en uns minuts d’intercanvi de cistelles. Minuts on el joc exterior dels jugadors tarragonins va començar a funcionar. Malgrat tot el conjunt local, va ser capaç d’aturar aquesta reacció blava tornant a agafar el control del partit. Les males sensacions dels primers vint minuts van tornar a apareixes i l’Arenys no solament va recuperar el terreny perdut si no aconseguint portar la seva diferència al seu favor als vint-i-cint punts al final del tercer quart, 73-48.

La missió pel darrer període era pràcticament impossible. La diferència era massa important per pensar que els jugadors de Berni podrien recuperar tot el terreny perdut fins els moment. El conjunt local, va caure amb un lògic relaxament que va permetre que la diferència es retallés poc a poc, però la diferència era massa gran per poder pensar en quelcom més que escurçar les diferències, que al final es van quedar en 14 punts, 90-76.