Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria de prestigi del Reus B a Vilafranca

Jordi Oribe va marcar a la segona part l'únic gol del partit (0-1)

Imatge del partit disputat entre el FC Vilafranca i el CF Reus B Cambrils Imatge del partit disputat entre el FC Vilafranca i el CF Reus B Cambrils CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 08:04

Gran victòria del CF Reus B Cambrils al camp d'un dels equips més potents de Tercera Divisió, el FC Vilafranca. El filial roig-i-negre n'ha tingut prou amb un gol de Jordi Oribe a la segona part per sumar el segon triomf de l'any 2018. L'atacant roig-i-negre, que la temporada passada va jugar cedit al conjunt vilafranquí, ha fet bo un rebot per transformar l'única diana de l'enfrontament, que s'ha produït al minut 67. Tot i que els locals també han gaudit de diverses ocasions per marcar, els nois de Lluis Albesa s'han mostrat ferms al darrere i, fins i tot, haurien pogut fer el segon a les acaballes del partit.

Amb aquest triomf, el CF Reus B Cambrils escala fins a la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió, havent sumat 33 punts. El playoff es d'ascens se situa a només 3 punts, mentre que la zona de descens s'allunya a 19 punts. Dissabte que ve, el filial rebrà la visita del Vilassar de Mar al Nou Municipal de Cambrils a les 18.00 hores.

Debut d'Oriol Ayala

El partit contra el FC Vilafranca ha servit per veure el debut d'Oriol Ayala amb la samarreta del CF Reus B Cambrils. El central gironí de 21 anys ha arribat aquest hivern procedent de la UE Llagostera de Segona B, després d'haver defensat les samarretes del Palamós a Tercera Divisió i del Reial Madrid en la categoria juvenil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: