Maneta i a quarts de final

El Reus Deportiu venç l'Oliveirense per 5-0 i s'assegura el passi als quarts de final de la Copa d'Europa / Dos gols de Bancells, dos de Marín i un de Torra i recital d'aturades de Càndid Ballart

Raúl Marín i Romà Bancells han marcat dos gols cadascú en aquesta nit màgica europea Raúl Marín i Romà Bancells han marcat dos gols cadascú en aquesta nit màgica europea REUS DEPORTIU
Dissabte, 13 Gener 2018 23:01

Partit menys plàcid pel Reus Deportiu del que indicaria el resultat final. L'Oliveirense és l'actual subcampió d'Europa i campió de la Continental. Però el Reus ha fet un partit completíssim de principi a fi. El primer gol del partit arribaria al minut 14, obra de Romà Bancells a passada de Marín. El capità roig-i-negre seria l'encarregat de fer el segon, quasi a la fi de la primera meitat, d'un potent xut (2-0).

En la segona part, mateixos golejadors però amb diferent ordre. Marín, de falta directa, anotaria el 3-0, i Romà Bancells faria el quart gol al minut 37. Casanovas hauria pogut ampliar l'avantatge, però no anotaria un penal a favor. Torra tancaria el marcador amb el 5-0 definitiu al minut 47. Abans d'acabar el partit, Càndid Ballart completaria la seva brillant actuació aturant un penal que hauria suposat el 5-1.

La victòria assegura la classificació als quarts de final de la Copa d'Europa i manté el lideratge del Grup A. Una victòria que els homes de Jordi Garcia han volgut dedicar al mecànic de l'equip, en Xavi Fort, que, tot i perdre el seu pare abans del partit, ha fet acte de presència per donar suport al conjunt roig-i-negre.