Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per apuntar-se a la borsa de voluntaris dels Jocs Mediterranis

La borsa tancarà el pròxim 22 de gener amb més de 2.000 persones formades per participar en les tasques voluntàries dels Jocs

Imatge d'arxiu d'alguns dels voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarrragona 2018. Imatge d'arxiu d'alguns dels voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarrragona 2018. CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Gener 2018 13:01

La data triada pel tancament de la borsa de voluntaris dels Jocs, 22 de gener, coincidirà amb 5 mesos exactes abans de l’inici de l’esdeveniment. A partir d’aquesta data es donarà per finalitzada la fase de captació, que ha durat 4 anys, i s’iniciarà la fase operativa, que consistirà a realitzar donacions específiques, assignar àrees de voluntariat i definir posicions i necessitats concretes dels Jocs. Les inscripcions es podran realitzar fins al 22 de febrer a través de la web www.voluntaris2018.cat.

En la fase operativa també està previst posar en funcionament una plataforma de gestió i formació en línea de voluntaris per facilitar-los realitzar de forma online les formacions bàsiques i les especifiques.

Cal destacar que la borsa de voluntariat de Tarragona 2018 porta oberta des de la Diada de Sant Jordi de l’any 2013 i compta actualment amb més de 7.000 persones inscrites procedents tant de Tarragona com d’altres municipis i països. Durant aquests quatre anys s’han superat les més de 2.000 persones formades a través de formacions bàsiques i complementaries que ha dut a terme el Departament de Voluntaris dels Jocs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: