Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell es queda sense el bitllet per a la Copa del Rei

El CE Vendrell perd 4 a 6 amb el Girona, l'equip que aconsegueix la setena i última plaça que donava dret a disputar la Copa

Moment del partit disputat ahir entre el Vendrell i el Girona Moment del partit disputat ahir entre el Vendrell i el Girona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Gener 2018 08:47

El CE Vendrell va perdre 4 a 6 amb el Girona en la darrera jornada de la primera volta de l'OK Lliga i queda fora de la Copa al situar-se en la vuitena posició de la classificació, ja que una de les places ja estava ocupada per l'amfitrió, el Lloret, que és tretzè.

Per al Vendrell només valia la victòria, ja que en cas d'empat el Girona tenia una millor diferència de gols. Però els visitants van estar més encertats de cara a porteria. El Vendrell ho va intentar tot per retallar distàncies en el marcador i mirar de remuntar el resultat advers des del minut deu, però l'equip gironí va aguantar bé l'ofensiva local i va marcar en moments claus del partit, arribant a tenir tres gols d'avantatge. La grada va presentar un bon ambient i l'afició vendrellenca, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, va animar fins al final l'equip, fet que cal agrair ja que dóna forces per continuar endavant i continuar competint a l'OK Lliga i a la CERS.

Per tant, ara toca refer-se i pensar en el compromís europeu del proper dissabte 13 de gener, a les 21:30 h (hora portuguesa), del partit de tornada dels vuitens de final de la Copa CERS contra el Juventude de Viana. Tot i que en l'anada, a casa, es va aconseguir un avantatge de dos gols, es preveu un partit molt complicat i caldrà treballar dur per poder superar l'eliminatòria i seguir vius a Europa.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (4): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Edu Fernández i Eloi Mitjans - cinc inicial –, Cristian Rodríguez, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Citilyft Girona CH (6): Jaume Llaverola, Raul Pelicano, David Gelmà, Marc Palazón i Manel Garcia - cinc inicial –, Borja Ramon, Oriol Garcia, Joan Gelmà, Marc Palau i Albert Daniel (p).

Gols

0-1 (10') Marc Palazón; 0-2 (12') Raul Pelicano; 1-2 (18') Jordi Ferrer; 1-3 (21') David Gelmà; 2-3 (23') Cristian Rodríguez; 2-4 (30') Marc Palazón; 2-5 (30') Raul Pelicano; 3-5 (34') Cristian Rodríguez, de penal; 3-6 (42') David Gelmà, de penal, i 4-6 (49') Cristian Rodriguez.

Àrbitres: Gómez i Valverde.

Targetes: blava a Roger Rocasalbas (42').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: