Bàsquet Girona s'emporta la victòria del Serrallo

La victòria es va escapar en els últims dos minuts i el CBT va acabar perdent amb els gironins (69-71)

Imatge del partit disputat entre el Bàsquet Girona i el CBT Imatge del partit disputat entre el Bàsquet Girona i el CBT CEDIDA.
Dilluns, 18 Desembre 2017 08:56

En el dia en que el Club es vesteix de gala per presentar tots els seus equips, el CBT volia mostrar la seva millor versió davant la seva afició. Després d’un inici complicat, els de Berni Álvarez han sabut trobar el seu camí per canviar la situació i oferir a la seva afició una nova victòria. Bàsquet Girona ha sigut un rival difícil pels blaus, i ha estat en els dos últims minuts de partit quan ha donat el cop d’efecte per emportar-se el partit per 69 – 71.

El Bàsquet Girona començava el partit manant i imposant el seu ritme des del principi. Si bé els de Berni es mantenien bé dins del partit, mitjançant Tugores, els gironins es mostraven més resolutius amb les seves accions i començaven a obrir una petita diferència en el marcador. Quan semblava que Pape posava definitivament els seus en la lluita per dominar l’electrònic, un triple visitant obligava Berni a demanar temps mort per reconduir la situació. Els blaus tornaven a pista per capgirar l’electrònic, i trobaven el camí amb un dos més un de Guido que posava els seus a cinc punts (14 – 19). Un triple de Wilkins i una cistella de Recasens sobre la botzina tancaven el quart amb 19 – 23 al marcador.

Els següents deu minuts començaven de nou amb domini gironí, que s’escapaven buscant la diferència de +10. Un inspirat Guido ho evitava amb quatre punts consecutius per tornar a posar el CBT a quatre punts del seu rival i amb opcions de capgirar la situació. El CBT necessitava que la seva defensa comencés a tenir efecte, i un parell de bones accions materialitzades després per Tugores i David Fernández posaven el CBT a dos punts (27 – 29), a falta de cinc minuts pel descans. El CBT ja es començava a trobar còmode i ja es veia capaç d’imposar el seu ritme. Un triple de Wilkins igualava el partit a 31, i els atacs del Bàsquet Girona ja no eren tant efectius. Rubén Llanos, de tres, avançava el CBT per primera vegada, i s’arribava al descans amb dos punts d’avantatge (37 – 35).

El Bàsquet Girona tornava de vestidors molt més entonat que els de Berni, que han necessitat que passessin els minuts per tornar a mostrar-se capaços d’emportar-se el partit. Un gran treball en equip i un triple de David Fernández han tornat a posar els locals per davant (45 – 43), quan s’havien jugat gairebé cinc minuts del tercer quart. Guido mantenia la seva regularitat sota la cistella, sent un maldecap a tots dos costat de la pista. El CBT per fi era capaç de mantenir el domini en el marcador, i fins i tot d’ampliar-lo fins als set punts (55 – 48), resultat amb el que s’arribava als últims deu minuts.

L’últim quart s’iniciava amb un triple de Bàsquet Girona, però ràpidament Guido i Tugores s’encarregaven que no anés a més. El CBT tenia la victòria a tocar després de treballar durant tot el partit i d’anar bona part del mateix per darrere en el marcador, però la situació s’ha capgirat en pocs minuts. En el tram final del partit ha estat quan els gironins han reaccionat definitivament per emportar-se el partit. Els visitants han sabut aprofitar una sèrie d’incerteses del CBT per no fallar i tancar el marcador amb un 69 – 71.