El Nàstic s'aproxima a la zona calenta de la classificació

L'equip grana perd per 2 a 0 al camp de la Cultural Leonesa, que surt de la zona de descens i deixa al Nàstic a un punt de les places de descens

El porter grana Dimitrievski no ha pogut fer res per evitar el primer gol de la Cultural Leonesa El porter grana Dimitrievski no ha pogut fer res per evitar el primer gol de la Cultural Leonesa CULTURAL LEONESA
Diumenge, 17 Desembre 2017 19:53

El Gimnàstic ha trencat avui la bona ratxa de resultats que tenia fora de casa. Els homes de Rodri han perdut al camp de la Cultural Leonesa, un rival que havia caigut en zona de descens i que, gràcies a la victòria d'avui, ha sortit de la zona calenta de la taula i ha deixat al Nàstic divuitè, amb 21 punts, a un sol punt de les places de descens.

Durant la primera part, el control del partit l'ha tingut l'equip local i el Nàstic s'ha aproximat ben poc a l'àrea de la Cultural. La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica i, al minut 63, ha arribat després d'un córner servit per Emiliano Buendía, que ha rematat de cap Ivan González, fora de l'abast del porter Dimitrievski (1-0). L'equip lleonès s'ha animat i, al minut 71, ha rematat la feina gràcies al segon gol d'Iza Carcelén, que ha rematat una pilota des del costat esquerra de l'àrea grana que ha entrat per sota ajustada al pal esquerra (2-0).

En el tram final del partit el Nàstic ho ha intentat en un parell d'ocasions però el marcador no s'ha mogut.