Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell cau per la mínima a la pista del Noia

El Vendrell perd 2 a 1 amb el Noia en un partit molt igualat

Els jugadors del CE Vendrell escolten les instruccions de l'entrenador Gonzalo Medina Els jugadors del CE Vendrell escolten les instruccions de l'entrenador Gonzalo Medina CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 14 Desembre 2017 07:57

El CE Vendrell va perdre 2 a 1 a la pista del Noia Freixenet en el partit corresponent a la dotzena jornada de l'OK Lliga i se situa en vuitena posició de la classificació.

El partit va començar favorablement per al Noia amb un gol de Sergi Llorca al minut 5. Després d'uns minuts en què els dos porters van ser els protagonistes aturant clares ocasions de gols que van tenir els dos equips, al minut 20, Jordi Ferrer va fer l'empat. Però al minut següent Nil Roca va tornar a avançar el Noia al marcador. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans. A la segona part, l'acumulació de faltes del Noia hauria pogut donar una opció d'empat al Vendrell. A falta de set minuts per al final, els locals van fer la novena falta, però la desena no va caure en cap moment i el partit va finalitzar amb el 2 a 1 al marcador.

El proper dissabte 16 de desembre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita de l'Asturhockey per disputar el partit corresponent a la tretzena jornada de l'OK Lliga, en què hi haurà en joc tres punts molt importants de cara a la classificació a la Copa.

Fitxa tècnica:

CE Noia Freixenet (2): Xús Fernández (p), Aleix Esteller, Nil Roca, Sergi Llorca i Sergi Aragonès - cinc inicial –, Jordi del Amor, Humberto Mendes, Arnau Xaus, Martí Casas i Martí Zapater (p).

CE Vendrell (1): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Cristian Rodríguez, Eloi Mitjans i Edu Fernández - cinc inicial –, Jordi Ferrer, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Gols
1-0 (5') Sergi Llorca; 1-1 (20') Jordi Ferrer, i 2-1 (21') Nil Roca.

Àrbitres: Melero i Sandoval.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: