El Nàstic trenca amb el malefici del Nou Estadi

L'equip grana ha encarrilat el partit a la primera part i s'ha acabat imposant al Sevilla Atlético per 2 a 1 / La victòria situa el Nàstic en una zona més còmode de la taula

Els jugadors del Nàstic celebrant un dels gols d'una victòria al Nou Estadi que es feia esperar Els jugadors del Nàstic celebrant un dels gols d'una victòria al Nou Estadi que es feia esperar CEDIDA
Diumenge, 10 Desembre 2017 18:48

El Nàstic tenia una bona oportunitat aquesta tarda de trencar amb la dinàmica de resultats negatius al Nou Estadi, que contrastava amb les victòries aconseguides a domicili. I és que davant seu hi tenia el Sevilla Atlético, un dels rivals de la part baixa de la categoria, una ocasió immillorable per retrobar-se amb la victòria. I aquest cop, la lògica s'ha imposat.

Ben aviat, els homes de Rodri han sortit a fer els deures. Al minut 11, el Nàstic culmina una jugada d'estratègia que ha començat amb una falta que ha rematat Maikel Mesa a la dreta de la porteria del filial sevillista (1-0). Després, el partit ha tingut alternances per part dels dos conjunts, que no han vist porteria. La més clara d'Uche, al minut 34, quan el seu xut creuat no ha entrat de miracle. Però, al minut 36, servei des de la cantonada del Nàstic, que acaba amb una jugada enrebassada a dins de l'àrea i el capità Xavi Molina aprofita per rematar una pilota per sota ajustada a l'esquerra del porter Juan Soriano.

A la represa, el Sevilla Atlético ha sortit disposta a retallar distàncies. Als primer quart d'hora, els andalusos han tingut diverses ocasions, sobretot, de la ma de Curro i Pozo, dos dels jugadors més perillosos. Però Dimitrievski i la defensa grana ho han impedit. De quan en quan, el Nàstic s'estirava i aprofitava els espais que deixava el Sevilla. Uche i Mesa haurien pogut ampliar l'avantatge en alguna d'aqueste accions.

I al minut 75, el quadre sevilista ha escurçat distàncies. José Alonso Lara fa una assistència a Carlos Fernández, que engalta un bon xut des de l'exterior de l'àrea que bat Dimitrievski pel cantó dret (2-1). El gol ha provocat la màxima alerta entre els jugadors granes, que han sapigut controlar el partit fins al final.

Gràcies a aquesta victòria, el Nàstic escala fins a la quinzena posició, amb 21 punts. I el que és més important, trenca el malefici com a local i s'allunya de la zona perillosa de la taula, tenint en compte que encara queda pendent disputar el partit ajornat a Pamplona.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (2): Dimitrievski, Kakabadze, Bruno Perone, Javi Jiménez, Suzuki, Jean Luc, Gaztañaga, Maikel Mesa (Abraham Minero, 70'), Xavi Molina, Uche (Manu Barreiro, 70') i Stephane Emaná (Eddy, 79').

Sevilla Atlético (1): Juan Soriano, David Carmona (Miguel Martín, 74'), Borja San Emeterio, Juan Berrolcal, Amo, Curro, Fede San Emeterio, Bilal Boutobba (José Alonso Lara, 45'), Felipe Carballo (Miguel Olavide, 45'), Carlos Fernández i Alejandro Pozo.

Gols: 1-0, Maikel Mesa (11'); 2-0, Xavi Molina (36');

Àrbitre: Prieto Iglesias

Nou Estadi de Tarragona: 4.941 espectadors.