El Vendrell agafa avantatge en els vuitens de la Copa CERS

El Vendrell guanya 3 a 1 el Juventude de Viana en el partit d'anada de vuitens de la Copa CERS

Imatge del partit disputat ahir entre el CE Vendrell i el Juventude de Viana Imatge del partit disputat ahir entre el CE Vendrell i el Juventude de Viana CEDIDA
Diumenge, 10 Desembre 2017 10:32

El CE Vendrell va guanyar 3 a 1 el Juventude de Viana en el partit d'anada de vuitens de la Copa CERS. Per tant, el 13 de gener de 2018, el Vendrell jugarà el partit de tornada a la pista portuguesa amb dos gols d'avantatge.

El Vendrell sempre va portar la iniciativa en el partit, conscient que havia de treure una bona renda pensant en el partit de tornada. A la primera part, al minut 10, Edu Fernández va fer l'1 a 0. Dos minuts després, el mateix Edu hauria pogut ampliar l'avantatge si hagués marcat en una falta directa que van indicar els àrbitres a favor del Vendrell. Però el marcador ja no es va moure fins arribar al descans. Als 11 minuts de la represa, Andrè Azevedo va empatar el partit.

El Vendrell va saber reaccionar i, tres minuts després, Jordi Ferrer va fer el 2 a 1. Al minut 41, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Nuno Santos. Jordi Ferrer no va poder marcar en la falta directa consegüent. Dos minuts després, a passada de Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez va rematar amb precisió per fer el tercer gol del Vendrell, que donava tranquil·litat a l'equip. Al minut 45 el Vendrell va acumular la seva novena falta d'equip, però va poder aguantar fins al final sense fer més faltes i el partit va acabar amb un 3 a 1 al marcador.

Ara toca aparcar per un temps la competició europea i encarar els dos darrers partits d'OK Lliga de l'any. El dimecres 13 de desembre, el Vendrell jugarà a la pista del Noia. I el dissabte 16 de desembre, l'equip dirigit per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs rebrà la visita de l'Asturhockey.

Fitxa tècnica

CE Vendrell (3): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans i Edu Fernández -cinc inicial-, Cristian Rodríguez, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Juventude de Viana (1): Jorge Correira (p), Francisco Silva, Paulo Emmanuel Garcia, Andrè Azevedo i Nelson Pereira -cinc inicial-, Gustavo Lima, Joao Ramalho, To Silva, Nuno Santos i Paulo Matos (p).

Gols
1-0 (10') Edu Fernández; 1-1 Andrè Azevedo (36'); 2-1 (39') Jordi Ferrer, i 3-1 (43') Cristian Rodríguez.

Àrbitres: Barbarisi i Molli (Itàlia).

Targetes: blava a Nuno Santos (41').