Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els 23 equips del CD La Floresta es presenten davant l'afició

El futbol base de La Floresta està format per prop de 350 jugadors

Presentació del futbol base del CD La Floresta de Tarragona Presentació del futbol base del CD La Floresta de Tarragona FCF
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 08:40

L’acte de presentació del futbol base del CD La Floresta es va pesentar ahir a la gespa del camp municipal del barri en un acte conduït pel president del club, Pablo González, que va cridar al més pur estil showman els més de 300 jugadors presents al camp municipal de La Floresta.

Com ja és tradicional a la Floresta, l’event va esdeveni tota una festa, amb Batucada, grups regionals de ball i castellers, amb molt d’escalf a les grades per part de familiars i simpatitzants del club. Caldria destacar per la seva emotivitat que tots els jugadors del club van fer el passadís als prebenjamins per en paraules del seu president, “donar-los suport des de la seva entrada al club, volem que siguin de la Floresta des de ben petits”. A la conclusió de l’acte, es va jugar un amistós entre els primers equips de La Floresta i del Gimnàstic de Tarragona.

Al torn de parlaments, el presdient de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, va felicitar el club per la seva posada en relleu dels valors formatius en l’espor i va encoratjar a seguir amb la feina ben feta setmana rere setmana, posant l’accent en la cohesió de tots els actors que conformen l’estructura del club, començant pels directius i acabant pels pares.

La consellera d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Elisa Vedrina, va voler incidir en el suport que les institucions han de seguir donant a un club de barri que ajuda, en les seves paraules, a formar en valors i estructurar la ciutat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: