Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Voltregà talla la bona ratxa del Vendrell

El Vendrell perd 2 a 4 contra el Voltregà però manté la sisena posició a l'OK Lliga

Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el CP Voltregà Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el CP Voltregà CE VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Desembre 2017 17:53

El CE Vendrell ha perdut 2 a 4 contra el Voltregà en el partit corresponent a l'onzena jornada de l'OK Lliga. Tot i la derrota, el CE Vendrell es manté en la sisena posició de la classificació.

De bon començament, el partit es va posar de cara per al Voltregà, ja que abans d'arribar als deu minuts de joc ja guanyava 0 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans. Als sis minuts de la represa, Edu Fernández, va fer l'1 a 2. Semblava que el Vendrell podia remuntar, però al minut 38 Petxi Armengol va marcar el tercer dels visitants. Tot i aquest cop dur, els homes de Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs no es van donar per vençuts i, al minut 39, Roger Rocasalbas va fer el 2 a 3 de falta directa per acumulació de deu faltes d'equip del Voltregà. Però al minut següent Aleix Molas va fer el 2 a 4, resultat amb el qual es va arribar al final del partit.

Ara ja toca pensar en competició europea perquè el proper dissabte 9 de desembre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Juventude de Viana en el partit d'anada de vuitens de final de la Copa CERS. En aquest partit, el Vendrell ha de mirar d'aconseguir una bona renda pensant en el complicadíssim partit de tornada a la pista portuguesa. Per tant, es fa una crida a l'afició per omplir el Pavelló del Club aquest proper dissabte i animar l'equip. Tots junts, equip i afició, continuarem fent camí per Europa.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (2): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Eloi Mitjans - cinc inicial – Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

CP Voltregà (4): Blai Roca (p), Xavi Crespo, Èric Vargas, Petxi Armengol i Gerard Teixidó - cinc inicial – Gerard Rovira, Pol Gallifa, Aleix Molas, Ignasi López i Èric Carrillo (p).

Gols
0-1 (6') Gerard Teixidó; 0-2 (8') Xavi Crespo; 1-2 (31') Edu Fernández; 1-3 (38') Petxi Armengol; 2-3 (39') Roger Rocasalbas, de falta directa, i 2-4 (40') Aleix Molas.

Àrbitres: Mayor i González.

Targetes: blaves a Eloi Mitjans (26'), Èric Vargas (28') i a Roger Rocasalbas (43').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: