Victòria còmode sobre l'Alcoi

El Reus Deportiu ha sentenciat el partit a la primera part i ha estat superior a l'Alcoi (4-2)

A primer pla, el jove jugador del Reus Deportiu Jan Escala, que ha gaudit d'uns minuts a la segona part A primer pla, el jove jugador del Reus Deportiu Jan Escala, que ha gaudit d'uns minuts a la segona part M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dimecres, 06 Desembre 2017 15:18

Jornada intersetmanal de l'OK Lliga. El Reus Deportiu s'enfrontava al PAS Alcoi, un equip que va començar amb bon peu la competició però que, poc a poc, s'ha anat desinflant amb amb el pas de les jornades.

Després d'uns primers minuts de tanteig entre ambdoós equips, el marcador es va inaugurar, al minut 11, amb un gol de Raúl Marín va fer pujar el primer gol al marcador gràcies a un llençament creuat que va vatre al porter Marc Grau (1-0). Al minut 13, el Reus ha ampliat el seu avantatge després d'una jugada en què Joan Salvat ha posat l'estic el suficient per desviar la bola al fons de la xarxa (2-0).

Alminut 14, l'àrbitre assenyala un penal favorable al Reus Deportiu. L'encarregat de transformar-lo – i tot un especialista en la matèria-, Albert Casanovas marcava el tercer gol (3-0). La victòria estava encarrilada.

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica que la primera. Un Reus superior no ha trigat gens a marcar el quart gol. Ha estat al minut 25, fruit d'una assistència dAlbert Casanovas cap a Marc Torra, que ha establert el 4-0. El Reus Deportiu ha desplegat un joc vistós i dinàmic al damunt de la pista i això s'ha notat en el marcador.

L'Alcoi ha escurçat distàncies, al minut 37, gràcies a un penal transformat per l'italià Tutti Baieli (4-1). I el gol ha animat als valencians. Al minut 39, l'argentí Maxi ha culminat un bon contratac i ha tornat a posar l'Alcoi dins del partit (4-2).En aquesta fase de joc l'entrenador Jordi Garcia ha fet entrar el jove Jan Escala, que s'ha mostrat molt actiu durant els minuts que ha estat a la pista.

Al minut 46, l'Alcoi comet la seva desena falta i Raúl Marín ha gaudit de la falta directa però no ha aconseguit enganyar al porter de l'Alcoi. Per uns instants, els valencians s'han fet forts i haurien pogut marcar el tercer gol però la manca d'encert ho ha impedit.

La victòria d'avui serveix per consolidar al Reus Deportiu a la tercera posició, a sis punts de Barça i Liceo.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (6): Càndid Ballart, Jan Escala, Pere Tella, Joan Salvat, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra, Raúl Marín, Álex Rodríguez i Juan José Matilla.

PAS Alcoi (2): Marc Grau, Maxi Oruzte, Manuel Monge, Roc Llisa, Pere Cañellas, Fran Roca, Carlos Daniel Canto, Vicent Martí iTutti Baieli.

Gols:
1-0, Raúl Marín (11'); 2-0, Joan Salvat (13'); 3-0, Albert Casanovas (14'); 4-0, Marc Torra (25'); 4-1, Tutti Baieli (p) (37'); 4-2, Maxi Oruzte (39');

Àrbitres: Josep Gómez Sánchez i David Godia Canaleta.