Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La mitja Marató de Tarragona canvia el recorregut

El diumenge 26 de novembre se celebrarà la 26a Mitja Marató Ciutat de Tarragona, en record a Marbel Negueruela i amb un canvi del seu itinerari

Imatge d'arxiu de la Mitja Marató de Tarragona Imatge d'arxiu de la Mitja Marató de Tarragona CEDIDA
Esports Laia Molné
Dilluns, 20 Novembre 2017 16:54

La nova edició de la Mitjà Marató (21 km) i els 10 km patirà canvis en un dels trams del recorregut, ja que no passarà pel passeig Marítim, a causa de les obres de construcció de la passarel·la que enllaçarà amb el Balcó del Mediterrani. El nou recorregut es desviarà pel carrer Real i l’avinguda President Companys, un recorregut que continua sent atractiu, segons el gerent del Patronat Municipal d’Esports, Ramon Cuadrat.

La Mitja Marató adoptarà a partir d’aquest any el nom de Memorial Marbel Negueruela, en record a la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, i s’espera arribar fins als 2.500 corredors, dels quals 600 seran tarragonins.

El recorregut comptarà amb l’ajuda de prop de 300 voluntaris i 80 agents dels cossos de seguretat (Guàrdia urbana, Policia i Protecció Civil). D’aquesta manera s’aconseguiran dur a terme serveis com un bus escombra pels possibles corredors que no acabin la cursa, ciclistes que marcaran els primers classificats en tot moment o una zona habilitada per massatges i estiraments un cop acabada la cursa. Els participants també comptaran amb un dorsal amb xip incorporat que ajudarà a saber si aquests han passat per tots els punts de control obligatoris.

El concurs fotogràfic

La cursa comptarà també al el 17è certamen fotogràfic, al qual podran participar fotògrafs professionals o aficionats amb un màxim de tres fotografies sobre qualsevol aspecte relacionat amb la 26a Mitja Marató de Tarragona. El termini per presentar-les serà fins al 12 de desembre a la Piscina Municipal del Serrallo i el lliurament de premis es realitzarà el 15 de desembre a l’Ajuntament de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: