El Reus B esgarrapa un punt d'Ascó

El filial roig-i-negre ha aconseguit un valuós empat al camp del FC Ascó, un dels equips forts de Tercera Divisió

El filial del CF Reus ha sumat un punt del camp del FC Ascó El filial del CF Reus ha sumat un punt del camp del FC Ascó CF REUS
Diumenge, 19 Novembre 2017 18:15

El CF Reus B Cambrils ha esgarrapat un punt del camp del FC Ascó en el derbi de la demarcació de la jornada 16 de Tercera Divisió (2-2). El conjunt local ha estat el dominador dels primers compassos de l'enfrontament, trobant el premi ben aviat, al minut 6, quan Cheikh ha posat per davant els riberencs. El filial roig-i-negre, però, ha sabut sobreposar-se al domini inicial dels locals i l'1-0. Arjona i Ernest Forgas han gaudit de dues ocasions que no s'han materialitzat en gol. En tot cas, els nois de Lluís Albesa s'han anat trobant còmodes sobre el terreny de joc i, finalment, han vist recompensats els seus esforços a les acaballes de la primera part, al minut 41, amb una diana de Jordi Oribe.

A la represa, tots dos equips han anat per feina i no han tardat a inquietar les respectives porteries rivals. Fent-ho, a més, amb un gol per a cada bàndol. Al minut 49, Jordi Oribe posava per davant el CF Reus B Cambrils amb l'1-2. L'alegria, però, ha durat ben poc: al minut 53, el FC Ascó responia amb el 2-2, obra de Sergi Moreno. Quedava per endavant gairebé tota la segona part i el partit continuava obert. En aquest escenari, ha estat el filial roig-i-negre qui s'ha apoderat del domini de la pilota, obligant els locals a conformar-se en contraatacs puntuals. El gol, però, s'ha resistit i el marcador ja no s'ha mogut.

Finalment, doncs, l'equip entrenat per Lluís Albesa s'emporta un punt i es manté a la zona tranquil·la de la classificació, situat a la 10a posició amb 23 punts. Diumenge vinent, toca rebre el Granollers al Nou Municipal de Cambrils a partir de les 17.00 hores.