Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calendari Solidari del Reus Deportiu i la Fundació Bara

Els donatius per la venda del calendari es destinaran a la fundació, que treballa solidàriament amb nens i nenes i famílies de Reus oferint-los reforç escolar, berenar i suport educatiu

El logotip de la Fundació Bara ja va lluir la temporada passada a la samarreta del Reus Deportiu El logotip de la Fundació Bara ja va lluir la temporada passada a la samarreta del Reus Deportiu CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 18:08

Aquest dimarts 15 de novembre s’ha presentat el Calendari Solidari que s’ha realitzat conjuntament entre la Fundació Bara i el primer equip d’hoquei del Reus Deportiu, amb la col·laboració de Vermuts Miró. El Calendaari Solidari de l’any 2018 està il·lustrat amb fotografies conjuntes dels nens i nenes de la Fundació Bara amb el primer equip d’hoquei del club roig-inegre, amb el treball fotogràfic de Ferran Estivill.

El Calendari Solidari es podrà aconseguir realitzant un donatiu de tan sols 10€, import que anirà íntegrament a la Fundació Bara, una fundació que treballa solidàriament amb nens, nenes i famílies de Reus oferint reforç escolar, berenar i suport educatiu, entre moltes altres coses. Aquesta és la pàgina web e la Fundació per descobrir la gran tasca que realitzen: https://www.fundaciobara.org/.

El Reus Deportiu ha col·laborat amb la fundació les tres darreres temporades, lluint-ne el logotip a l’equipació del 1r equip d’hoquei, amb el qual s’han proclamat campions d’Europa, subcampions de l’OKLliga, subcampions de la Copa del Rei i dues vegades campions de la Lliga Catalana. Els mateixos jugadors visiten per Nadal les instal·lacions de la Fundació, per jugar una estona amb els xiquets i xiquetes.

Fora de l’hoquei, el Reus Deportiu ha organitzat una Caminada Solidària on tots els beneficis han estat per la Fundació, així com la campanya 'Let’s Move' de TechnoGym, on els socis que han fet exercici al gimnàs durant 15 dies han cremat calories de manera benèfica per poder obtenir finançament per la Fundació. Finalment, el club cedeix uns dies gratuïtament al Casal d’estiu de la Fundació per tal que gaudeixin de les piscines.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: