Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convertir el Nou Estadi en un fortí

El Nástic rep a casa al Real Oviedo després de les bones sensacions a Valladolid | L'aturada de seleccions torna a afectar a l'equip de Rodri

Manu Barreiro, en una acció atacant durant la última visita de l'Oviedo al Nou Estadi Manu Barreiro, en una acció atacant durant la última visita de l'Oviedo al Nou Estadi J.C.LEÓN / L'ESPORTIU DE CATALUNYA
Esports Marc Molina
Diumenge, 12 Novembre 2017 00:20

Setmana força tranquil·la a Can Nàstic, després de la contundent, i en part inesperada, victòria per 0-3 al José Zorrilla. Ara, després d'aconseguir un marge amb el descens, l'objectiu és fer del Nou Estadi un fortí, on els tarragonins no aconsegueixen la victòria des de fa un mes contra el Granada (2-0). D'altra banda, com ja comença a ser habitual, els partits internacionals afectaran a l'onze inicial, i Rodri haurà d'improvitzar una nova alineació.

Otar Kakabadze i Stole Dimitrievski van marxar convocats amb les seves respectives seleccions. Seran les dues úniques noves baixes, així que el tècnic grana podrá tornar a comptar amb Gaztañaga i Tejera a la medul·lar, mentre que Ike Uche i Manu Barreiro buscaran els gols.

Per la seva banda, l'Ovideo arriba a Tarragona de vèncer a casa al Lugo, i busca una continuïtat que els permeti escalar posicions i afiançar-se a la part alta de la classificació. Els asturians també tenen una baixa per seleccions. Serà la del carriler islandès Johannesson, fet que podria canviar el sistema dels homes d'Anquela, que venen jugant amb defensa de cinc. Toché i Berjon, amb dos gols, són els màxims golejadors dels asturians.

Dels quatre darrers enfrontaments entre el Nàstic i l'Oviedo al Nou Estadi, els carbayons s'han emportat dos empats, per dues victòries granes. L'àrbitre del partit serà Valentín Pizarro Gómez, del Col·legi Madrileny. Pizarro Gómez ha xiulat cinc vegades als granes, amb tres victòries, un empat i una derrota.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: