Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mònica Balsells és reelegida presidenta del Reus Deportiu

Balsells ha obtingut 967 vots, mentre que el candidat Ton Roig ha rebut el suport de 405 vots

Foto de la candidatura guanyadora encapçalada per Mònica Balsells, que ha revalidat la seva presidència Foto de la candidatura guanyadora encapçalada per Mònica Balsells, que ha revalidat la seva presidència REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2017 21:06

Els socis i sòcies del Reus Deportiu han celebrat aquest divendres, la jornada electoral que ha permès elegir el pròxim president del club per als pròxims sis anys. Un total de 1.384 persones s'han apropat a les instal·lacions del club per exercir el seu dret a vot. Un cop finalitzat el recompte per part de la Junta Electoral del club, s'ha anunciat que la candidata Mònica Balsells ha resultat guanyadora de les eleccions i ha estat reelegida presidenta del Reus Deportiu amb 967 vots. L'altra candidatura encapçalada per Ton Roig ha obtingut 405 vots. A més, s'han comptabilitzat 3 vots en blanc i 9 vots nuls en un cens de 4.119 socis i sòcies roig-i-negres.

El Pavelló de bàsquet del club ha estat l'espai habilitat, de les 09h a les 21h, com a col·legi electoral. El candidat més matiner ha estat Ton Roig, que ha votat a les 10:23h, mentre que Mònica Balsells ho ha fet a les 11:07h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: