"Maneta" grana a Córdoba

Un Nàstic letal li endusa un 1 a 5 al Córdoba al Nuevo Arcángel

El Nàstic ha destrossat el Córdoba en la seva visita al Nuevo Arcángel (1-5) El Nàstic ha destrossat el Córdoba en la seva visita al Nuevo Arcángel (1-5) CEDIDA
Diumenge, 15 Octubre 2017 22:04

A la Liga 1/2/3 és difícil veure un resultat tant abultat com el que s'ha vist aquesta nit al Nuevo Arcángel de Córdoba. El Nàstic ha apallissat els andalusos al seu propi estadi en un partit en què sempre han anat pel davant en el marcador. Gràcies a aquesta victòria, els homes de Rodri surten de la zona de descens i es situen en la dissetena posició, amb 11 punts.

Uche ha obert el marcador al primer minut de joc després de culminar un contraatac ràpid de l'equip grana (0-1). El mateix killer grana ha aprofitat el desencís dels andalusos per fer pujar el segon gol, al minut 15 (0-2). El Nàstic s'ha caracteritzat durant tot el partit per fer transicions ràpides que han portat molt de perill a la porteria del Córdoba que, obligat a jugar a l'atac des del primer minut, ha deixat molts espais lliures que els tarragonins han aprofitat. Tot i això, el Córdoba ha aconseguit entrar en el partit gràcies al gol de Guardiola al minut 19 (1-2).

La segona part s'ha reprès amb la insistència de l'equip andalús per mirar d'aconseguir l'empat, tot i que el Gimnàstic no renunciava a sorprendre el Córdoba en contracops articulats des de les bandes. Quan el partit estava més igualat, al minut 78, l'àrbitre assenyala un penal favorable al Nàstic, però Juan Delgado erra el llençament. I en la jugada següent, el mateix jugador xilè ha aprofitat una falta per fer pujar el gol de la tranquil·litat (1-3). El festival grana només acabava de començar i, al minut 82, Manu Barreiro trobava la recompensa amb el gol pel partit que havia fet anotant l'1-4. El mateix Barreiro ha fet el cinquè i definitiu gràcies a un penal el minut 93, que aquest cop sí que ha entrat (1-5).

Fitxa tècnica

Córdoba CF (1): Kieszek, Pinillos, Aguza, Edu Ramos, Javi Lara, Sergi Guardiola (Jona, 57’), Joao Alfonso, Fernández, Jovanovic, Markovic (Galán, 81’), Jaime Romero (Alfaro, 73’).

Club Gimnàstic de Tarragona (5): Dimitrievski; Kakabadze, Xavi Molina, Perone, Javi Jiménez; Gaztañaga, Tejera, Abraham (E. Silvestre, 73’), Omar; Uche (Delgado, 63’), M. Barreiro.

Gols

0-1, Uche (1’); 0-2, Uche (15’); 1-2, Sergi Guardiola (19’); 1-3, Delgado (79’); 1-4, M. Barreiro (82’); 1-5, M. Barreiro (90+3’).

Targetes

Gaztañaga (31’), Sergi Guardiola (39’), Edu Ramos (46’), Dimitrievski (60’), Delgado (75’), Kieszek (77’), Fernández (89’).

Àrbitre

Sr. David Pérez Pallas (Col·legi gallec).

Partit corresponent a la jornada 10 de LaLiga 1|2|3. Estadi Nuevo Arcángel, Córdoba