El Reus Deportiu es planta a la final de la Copa Continental

Els roig-i-negres superen el Viareggio a les semifinals (2-1) i aquest diumenge disputaran la final contra l'Oliveirense

Àlex Rodríguez ha marcat el primer gol del Reus Deportiu al PalaBarsacchi de Viareggio Àlex Rodríguez ha marcat el primer gol del Reus Deportiu al PalaBarsacchi de Viareggio REUS DEPORTIU
Dissabte, 14 Octubre 2017 23:49

El Reus Deportiu ha aconseguit desfer-se aquesta nit de l'amfitrió de la Copa Continental, el CGC Viareggio, al PalaBarsacchi de la ciutat italiana, en un partit que s'ha resolt en la primera part. Álex Rodríguez ha marcat el primer gol, al minut 14. Els italians han empatat al minut 19 de la mà de Mirco Bertolucci. Però, al minut 22, Raúl Marín ha decantat la balança del cantó roig-i-negre transformant una falta directa i fent pujar el 2 a 1.

A la segona part el marcador no s'ha mogut, en part, gràcies a les intervencions del porter dels catalans, Càndid Ballart. D'aquesta manera, el Reus Deportiu accedeix a la final de la Continental que disputarà aquest diumenge, a les 20:30h, davant de l'Oliveirense, que ha eliminat al Barcelos en l'altra semifinal.

Fitxa tècnica

Reus Deportiu (2): Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra, Raul Marín - cinco inicial - Àlex Rodríguez, Joan Salvat.

CGC Viareggio (1): Leonardo Barozzi, Nicola Palagi, Xavi Costa, Mirko Bertolucci, Fernando Montigel - cinco inicial - Reinaldo Ventura, Davide Gavioli, Samuele Muglia

Gols: 1-0, Àlex Rodríguez, min 13; 1-1, Mirko Bertolucci, min 19; 2-1, Raul Marín, min 23.

Árbitres: José Pinto y Paulo Almeida. Enseñaron azul a Albert Casanovas y a Samuele Muglia.