Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus presentarà diumenge el futbol base roig-i-negre

La presentació oficial dels equips es farà a la mitja part del partit entre el CF Reus - Rayo Vallecano

Imatge de la presentació dels equips de futbol base de la temporada passada Imatge de la presentació dels equips de futbol base de la temporada passada CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Octubre 2017 16:55

Aquest diumenge, aprofitant el partit entre el CF Reus Deportiu i el Rayo Vallecano, es realitzarà la presentació oficial del futbol base roig-i-negre. A la mitja part de l'enfrontament del primer equip, tots els conjunts del futbol formatiu reusenc desfilaran per la gespa de l'Estadi Municipal per realitzar, posteriorment, la fotografia oficial de grup dels 16 equips que el formen, amb Marc Carrasco i Ivan Taranilla de coordinadors.

D'aquesta manera, des dels prebenjamins fins als juvenils, passant pels femenins i l'equip Genuine, tota la base del CF Reus rebrà l'escalfor de l'afició roig-i-negra coincidint en un nou partit important per als homes d'Aritz López Garai, en el qual intentaran encadenar la setena jornada seguida sense perdre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: