Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona adjudicarà aquest octubre la piscina olímpica

Transmaber i Acsa, Obras e Infrestructures executaran aquesta obra així com el desmantellament de l'autovia A-7

Recreació de la piscina de 50 metres Recreació de la piscina de 50 metres CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 05 Octubre 2017 19:36

L’Ajuntament de Tarragona adjudicarà aquest mes d'octubre la construcció de la piscina de 50 metres i del projecte de desmantellament de l’Autovia A-7, dues obres importants per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Cal recordar que la piscina, ubicada a l’Anella Mediterrània, serà l’eix del futur Centre Aquàtic, que acollirà les competicions de natació i waterpolo.

D’altra banda, el projecte d’urbanització per recuperar la topografia de l’antiga traça de l’autovia A-7, en el tram que es conserva entre el camí del Llorito i la rotonda de la Via Augusta, permetrà que aquest vial estigui a una única alçada, fet que ha de millorar la mobilitat dels vianants a la zona. L’actuació, per tant, facilitarà la mobilitat a la zona del Nou Estadi, escenari de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs.

El tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, assegura que amb aquestes dues adjudicacions “es completarà el nucli dur de les infraestructures dels Jocs Mediterranis, tot seguint el cronograma previst. D’aquesta manera la nova piscina de 50 metres podrà acollir una prova test a la primavera, abans de l’inici dels Jocs. Pel que fa a l’actuació a l’autovia A-7, es realitzarà minimitzant les molèsties als veïns i la possible afectacions als aficionats del Nàstic els dies de partit”.

Les empreses guanyadores

En primer terme, i a la vista dels informes tècnics, la mesa de contractació ha classificat les ofertes presentades a la licitació de les obres compreses en el projecte executiu de la piscina descoberta de 50 metres a construir a l’Anella Mediterrània dels Jocs del Mediterrani 2018, que comptava amb un pressupost de 2.314.049,58 €.

De les vuit empreses presentades, l’oferta no incursa en temeritat que ha obtingut la millor puntuació ha estat la presentada per l’empresa Acsa, Obras e Infraestructuras SA per un preu de 1.689.331 €, més IVA.

D’altra banda, la mesa de contractació també ha classificat les ofertes presentades a la licitació de les obres compreses en el projecte d’urbanització per recuperar la topografia original de l’antiga traça de l’autovia A-7 N-1247, que tenien un pressupost de 560.233,57 € més IVA.

De les onze empreses que es van presentar a la licitació, l’adjudicatària serà Transmaber SL, amb un preu de 270.384,53 € més IVA.

S’ha requerit a ambdues empreses per tal que aportin les fiances i demés documentació imprescindible per poder adjudicar el contracte. Se’ls ha atorgat un termini de deu dies hàbils per tal que aportin aquesta documentació a partir del qual es formalitzarà l’adjudicació i, posteriorment, signatura el contracte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: