Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dues victòries per recordar

Les dues últimes visites del Nàstic a Saragossa, on juga demà, van acabar en triomfs clau: el de l’any passat per sortir de la zona de descens i l’anterior, per jugar la fase d’ascens

Tensió en un duel entre el Nàstic i el Saragossa, a la passada temporada Tensió en un duel entre el Nàstic i el Saragossa, a la passada temporada JOSÉ CARLOS LEÓN/ L'ESPORTIU
Esports Jesús Jordi / Esportiu
Dissabte, 23 Setembre 2017 11:39

La Romareda, estadi que el Nàstic visitarà demà al vespre, porta bons records a l’equip. Les dues últimes vegades que ha jugat al terreny de joc del Saragossa n’ha tornat amb victòries més que importants. La temporada passada va visitar l’equip aragonès en plena millora de resultats amb Juan Merino a la banqueta i va aconseguir la segona victòria seguida, que li va servir per abandonar la zona de descens (1-2). Ángel va marcar primer per al Saragossa en els primers minuts del partit, però Juan Delgado, abans del descans, i Suzuki en la segona part van marcar i van capgirar el resultat. Tot i sortir del pou, el Nàstic encara va haver de patir moltíssim per aconseguir la permanència.

La temporada anterior el Nàstic va visitar La Romareda en la jornada 39, amb els dos equips lluitant per les primeres posicions. En un duel tens, els grana es van imposar gràcies al gol de penal de Naranjo en el minut 83 i al fet que Lanzarote en fallés un altre en el 90 (0-1). Els tres punts van servir al Nàstic per assegurar-se la presència a la fase d’ascens i per lluitar fins al final per pujar directament. Finalment, va disputar, sense sort, les eliminatòries d’ascens.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: