Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 703

A la recerca de la mitjana anglesa

El CF Reus rep a l'Osasuna, un dels rivals més durs de la categoria, aquest dissabte, a partir de les 16h, a l'Estadi Municipal

Els jugadors del CF Reus celebren el gol contra el Numancia Els jugadors del CF Reus celebren el gol contra el Numancia CF REUS
Esports
Dissabte, 23 Setembre 2017 08:35

El CF Reus rep aquest dissabte, a partir de les 16h la tarda, l'Osasuna, un dels equips acabats de descendir de Primera Divisió i cridat a estar a la zona capdavantera de la classificació. Serà una jornada complicada per als roig-i-negres, que es volen fer forts a l'Estadi Municipal i aconseguir el segon triomf del curs. De fet, un bon propòsit per als reusencs és la mitjana anglesa: aconseguir els 3 punts a casa i empatar a domicili. Precisament, va ser a casa on van vèncer al Numancia fa dues setmanes per la mínima.

Els homes d'Aritz López Garai arriben a l'encontre després d'un valuós empat a Lorca. Per la seva banda, l'Osasuna no va començar la temporada de la forma més idònia i dimecres va quedar eliminat de la Copa del Rei davant del Cadis, però ha sumat set punts de nou en les tres darreres jornades. L'entrenador del Reus avisa: "Ens enfrontem a un gran rival i és un orgull per al club i la ciutat rebre la visita d'un equip així". Tot i això, assegura que "jugarem onze contra onze i al camp tot s'iguala". Per Garai, la clau és ser "un equip solidari, i si aconseguir ser el Reus que ena agrada a tots, podrem competir de tu a tu".

Precisament, Garai no podrà seure a la banqueta roig-i-negra. El tècnic va ser sancionat amb dos partits després de ser expulsat contra el Lorca. En aquest sentit, no creu "que fes res per ser expulsat, però intentaré que no torni a succeir". En aquest sentit, Xavi Bartolo exercirà de primer entrenador. "Farà la funció de tècnic perfectament, estic molt tranquil", ha admès.

Pel que fa al joc del Reus, té clar la idea de joc que ha de desenvolupar. "No vull veure-les venir ni que l'equip se sotmeti al rival", ha reconegut Garai, qui ha afegit que "els meus jugadors han de jugar a futbol, treure la pilota des de darrere i que, si s'han d'assumir riscos, ho facin".

Per al partit contra l'Osasuna hi podrien haver diversos canvis en l'onze inicial. Malgrat que Garai no farà "cap tipus de revolució", sí que ha admès que "hi ha gent que està demanant a crits entrar a l'equip" i que hi haurà canvis. Després de 6 jornades, el tècnic roig-i-negre té tots els futbolistes disponibles menys Vítor Silva i Guzzo. Així mateix, ha afirmat que Lekic entrarà en la convocatòria, tot i que encara no està al 100 per cent.

El dubte principal de López Garai es troba a la porteria. Amb Edgar Badia ja disponible haurà de decidir si el barceloní torna a la titularitat o continua confiant amb Roberto Santamaría. "Demà prendrem una decisió", ha dit. El basc creu que la porteria "està molt ben coberta" i ara hi ha "una situació complexa perquè tenim dos bons porters". "Crec que tenim la millor porteria de la categoria", ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: