Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Dos partits de sanció a López Garai per l'expulsió a Lorca

El basc també haurà de pagar una multa de 600 euros

López Garai i Bartolo (al fons), durant una sessió preparatòria del CF Reus López Garai i Bartolo (al fons), durant una sessió preparatòria del CF Reus CF REUS
Esports
Divendres, 22 Setembre 2017 20:58

El tècnic del CF Reus, Aritz López Garai, ha estat sancionat amb dos partits per l'expulsió de dissabte passat, a Lorca, "per les ostentoses protestes" al col·legiat del partit contra el conjunt murcià, Moreno Aragón, al minut 77. A més, el 'míster' basc haurà d'abonar una multa econòmica de 600 euros, mentre que el club n'haurà de satisfer una de 400.

En conseqüència, López Garai no podrà asseure's a la banqueta roig-i-negra ni contra l'Osasuna de Pamplona (aquest proper dissabte a la tarda, a l'Estadi) ni contra el Sevilla B (al Sánchez Pizjuán, l'1 d'octubre). El segon entrenador de l'equip del Baix Camp, Xavier Bartolo, agafarà les regnes del bloc de cara a aquests compromisos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: