Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Toyota, vehicle oficial dels Jocs Mediterranis

Toyota España entregarà una flota de 238 vehicles, que es destinaran a cobrir les necessitats de la organització abans, durant i després dels Jocs 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, -a l'esquerra-, amb representants de Toyota España i del COE L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, -a l'esquerra-, amb representants de Toyota España i del COE TOYOTA ESPAÑA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 07 Setembre 2017 13:17

Toyota serà el vehicle oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que s’organitzen en el marc del Moviment Olímpic englobant 33 disciplines esportives i que se celebraran a Tarragona i a 15 municipis més, des del 22 de juny a l’1 de juliol del 2018. Així ha quedat subscrit després de la signatura del conveni per part del president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de Toyota España, Agustín Martín, i el director executiu de Tarragona 2018, Víctor Sánchez. L’acte ha tingut lloc a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) i ha comptat amb la presència del seu president, Alejandro Blanco.

Com a proveïdor del vehicle oficial dels Jocs, Toyota España posarà a disposició de la organització 238 vehicles, que es destinaran a cobrir tot tipus de necessitats abans, durant i després de les competicions. D’aquests 238 vehicles, 12 s’utilitzaran en tot allò relacionat amb la organització, previ al desenvolupament dels propis Jocs Mediterranis, mentre que la resta cobrirà les diferents necessitats durant la celebració dels mateixos, així com en els dies anteriors i posteriors.

Tecnologia híbrida

Els primers vehicles es lliuraran pròximament, tot i que el gruix de la flota començarà a exercir la seva tasca de suport a l'organització al juny de 2018. El 86% del total de vehicles que lliurarà Toyota a l'organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 seran híbrids. El Comitè Organitzador aposta així per la tecnologia híbrida de Toyota, eficient, silenciosa i respectuosa amb el medi ambient.

En l'acte de signatura de l'acord, Agustín Martín ha destacat el compromís de Toyota a Espanya amb l'esport i l'aliança amb el Comitè Olímpic i Paralímpic, tant a nivell mundial com nacional. "Donar suport als Jocs del Mediterrani de 2018 suposa un pas més enllà del nostre compromís amb l'esport i els valors d'esforç, constància i dedicació que compartim a Toyota. Estem tremendament il·lusionats de participar d'aquesta iniciativa i poder sumar-nos al moviment olímpic amb la resta dels països mediterranis", va aprofundir el president i CEO de Toyota Espanya.

Per la seva banda, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha afirmat que "comptar amb el suport d'una multinacional del prestigi de Toyota és molt positiu per a la repercussió i projecció dels Jocs, més tenint en compte la presència de Toyota a les olimpíades de Tòquio 2020". Així mateix, també ha destacat que "la filosofia de Toyota, pionera amb vehicles híbrids i amb els d'hidrogen, és un valor molt important per a nosaltres i que està d'acord amb els plantejaments de l'organització dels Jocs, en el qual totes les instal·lacions s'han pensat des del punt de vista de la sostenibilitat ecològica, energètica i les solucions Smart que optimitzin el consum”.

Finalment, el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha assegurat que "es tracta d'una col·laboració molt important amb una prestigiosa marca d'automoció, integrada dins el Programa TOP del COI. Estic segur que aquesta unió serà molt beneficiosa i duradora per a tothom. Tarragona es convertirà en un aparador internacional que promocionarà l'esport sostenible i Toyota és un dels líders mundials en el desenvolupament de motors respectuosos amb el medi ambient”.

Seran un total de 205 híbrids de Toyota els que es faran servir en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, en concret 90 Yaris hybrid, 39 Auris hybrid, 32 Auris hybrid Touring Sports, 27 RAV4 hybrid, 10 C-HR i 7 Prius. A ells s'uniran 27 PROACE Combi de 9 places i 6 PROACE VERSO VIP de 7 places. Als 238 Toyota compromesos inicialment podrien sumar-se unes altres 12 unitats, com a vehicle de substitució, en cas de necessitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: