Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Centenars de vila-secans visiten el Pavelló Municipal d’Esports del municipi

L’equipament acollirà les competicions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Visita al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca Visita al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Setembre 2017 06:00

El passat dissabte, 2 de setembre, centenars de vila-secans i vila-secanes de totes les edats van assistir a la jornada de portes obertes al renovat Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, ubicat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca.

El nou equipament esportiu, amb prop de 4.000 m² de superfície, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d’adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a funcionalitat, eficiència de les instal•lacions, accessibilitat i seguretat d’ús, així com la millora i substitució dels revestiments, acabats i serveis interiors. D’altra banda, s’ha cobert i ampliat la pista annexa, s’ha remodelat tot el paviment i s’ha construït un porxo perimetral com element d’unió i circulació entre els dos espais. A més, aquesta nova instal•lació esportiva, que entrarà en ús properament, acollirà les competicions esportives de lluita grecoromana i lliure dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: