La prova KV Montsant reuneix 32 participants

La cursa va permetre gaudir d’unes muntanyes i d’unes vistes del Montsant espectaculars

El guanyador de la categoria masculina va ser Kai Langel del C.E. Trail Tarraco El guanyador de la categoria masculina va ser Kai Langel del C.E. Trail Tarraco VÍCTOR ECHEVARRÍA
Dimecres, 16 Agost 2017 06:00

El passat 12 d’agost va tenir lloc la primera edició de la prova KV Montsant organitzada pel Club Excursionista Trail Tarraco. Els 32 participants –que sortien cada dos minuts de l’Ermita de Sant Joan del Codolar- van pujar pel grau dels 3 Esglaons fins a coronar la Roca Corbatera –el sostre del Montsant. En total van ser 1,150km i un desnivell positiu de 419 metres.

La competició va començar amb la categoria femenina en la qual es van proclamar vencedores les atletes del C.E. Trail Tarraco Judit Francín, Íngrid Ruiz, Mayte Colmenarejo, Esperanza Bernat i Laura Sanvisens. En categoria masculina el vencedor va ser Kai Langel del C.E. Trail Tarrago seguit d’Àlex Àlvarez del C.E.Alliberaadrenalina, Julio Enrique Gutiérrez del mateix club, Manuel Omaña del C.E.Trail Tarraco i Sergi Romeu del Virginia Bay Team.

Els participants van poder gaudir d’unes muntanyes i d’unes vistes del Montsant espectacular amb un sopar de germanor a Lo Refugi com a cloenda.