Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Buscant alternatives a la manca del punta desitjat

La secretaria tècnica del CF Reus està optant per reforçar la segona línia de l’atac, amb jugadors amb gol, per solucionar la cerca d’un davanter centre que competeixi amb Máyor i Edgar

La falta de gol va ser una assignatura pendent la temporada passada La falta de gol va ser una assignatura pendent la temporada passada ELISABET MAGRE/ EL PUNT AVUI
Esports Esportiu
Dilluns, 14 Agost 2017 14:18

El CF Reus s’està veient amb l’obligació de reinventar-se en el mercat d’estiu. El conjunt roig-i-negre fa setmanes que prioritza l’arribada d’un davanter centre de referència que pugui competir amb Máyor i Edgar Hernández, els dos puntes de l’equip, que el curs passat van marcar set i dos gols, respectivament. Però amb l’increment de diners en circulació en la categoria, el Reus no ha pogut arribar a les opcions que s’havia plantejat i ara busca alternatives reforçant la segona línia amb homes amb gol.

L’arribada de Juan Cámara, polivalent jugador de banda que s’ha caracteritzat per la seva qualitat en el xut i la seva capacitat golejadora, respon a aquesta necessitat. “El gol l’hem de repartir entre els jugadors de banda, la mitjapunta i la davantera. I que tothom aporti al màxim possible”, va reconèixer Sergi Parés. El secretari tècnic del conjunt roig-i-negre deixa entreveure que aspiren a incorporar algú en la davantera però que hauran de tenir paciència: “Si hi ha la possibilitat, ja veurem però ara mateix no ens podem tancar cap porta.”

El gol va ser un dels punts febles del CF Reus la temporada passada fins al punt que l’equip entrenat per Natxo González va acabar la competició com l’equip menys golejador de la lliga. De moment, el conjunt roig-i-negre només ha incorporat un home de perfil atacant: l’últim d’arribar, Juan Cámara.

També busquen un migcampista organitzador

Amb les dificultats que el club s’està trobant per incorporar, almenys de manera immediata, un davanter centre, el CF Reus està prioritzant altres demarcacions per reforçar la plantilla. Tot i les arribades de Borja, Gus Ledes i Tito, els roig-i-negres busquen un migcampista organitzador més. “Hem de fitxar un migcampista que ens doni tranquil•litat i serenor. Però el mercat no és fàcil en aquests moments”, va manifestar el secretari tècnic, Sergi Parés. El CF Reus ha vist que, malgrat les tres arribades, ara mateix necessita un relleu més, arran de la lesió de Raphael Guzzo. El jugador brasiler es va trencar el menisc i estarà prop de sis mesos fora dels terrenys de joc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: