Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor Fausto Altamirano

Va jugar al Barça, al CV Sant Pere i Sant Pau, al Sant Martí i al Vall d’Hebron, tenia 27 anys. Va ser víctima d’un accident de muntanya al Nepal, on estava fent un voluntariat per a una ONG

Fausto Altamirano quan era jugador del CV Sant Pere i Sant Pau, l'any 2011 Fausto Altamirano quan era jugador del CV Sant Pere i Sant Pau, l'any 2011 L'ESPORTIU
Esports Esportiu
Divendres, 11 Agost 2017 08:01

Dol en el món del voleibol per la tràgica mort de Fausto Altamirano, que va ser jugador, entre d’altres, del FC Barcelona i el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Un desgraciat accident a la muntanya va posar fi a la vida d’aquest jove esportista, de 27 anys, al Nepal, on es trobava fent un voluntariat amb una ONG.

Altamirano, nascut a Mallorca, va arribar a Catalunya per formar part del programa de tecnificació GET Blume i va disputar tres temporades amb el juvenil del Barça abans d’arribar al primer equip blaugrana, amb el qual va arribar jugar a la màxima competició estatal, la superlliga. Després, va vestir la samarreta del Sant Pere i Sant Pau abans de marxar a Sevilla, on disputaria dues temporades amb el Cajasol Juvasa. Va tornar a Catalunya per jugar amb el Sant Martí, de primera estatal, i es va retirar de les pistes l’any passat, també en aquesta categoria, amb el Vall d’Hebron.

El que no va abandonar mai va ser el vòlei platja, una disciplina de la qual va arribar a ser subcampió d’Espanya sub-18, l’any 2006.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: