Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un doblet de Mesa manté la bona línia en la preparació

El migcampista del Nàstic, autor de dos gols, va ser el gran protagonista de la victòria grana contra el Saragossa en un partit dominat àmpliament pels locals a partir del temps de descans

Mikel Mesa celebra amb Djetei la primera diana Mikel Mesa celebra amb Djetei la primera diana JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Esports Esportiu
Dijous, 10 Agost 2017 08:39

El Nàstic continua acumulant quilòmetres de qualitat en la pretemporada i ahir va tornar a mostrar una molt bona cara contra un rival de la mateixa categoria, el Saragossa, -ara dirigit per l'exentrenador del CF Reus Natxo González-. Maikel Mesa va ser el principal artífex d’un triomf que els grana no van tenir coll avall des del principi, ja que l’equip de Carreras no va dominar el partit fins al segon temps.

En el primer, els grana estaven incòmodes damunt del terreny de joc fins al punt que el tècnic va col·locar tres centrals, un fet alimentat per l’absència que té en el flanc dret de la rereguarda. Tot i això, el Nàstic va marxar cap als vestidors en el descans amb avantatge, ja que Maikel Mesa va culminar una transició ràpida. Tot just sortir del descans, però, el Saragossa va empatar per mitjà de Borja Iglesias, que va executar un penal comès per Suzuki. La reacció grana va ser immediata i Mesa va culminar el doblet després de rematar una centrada d’Omar. Per davant en el marcador, el Nàstic no va deixar cap opció i va tenir més de mitja hora de domini rotund. Només Alain (75’) amb un xut creuat va pertorbar la tranquil·litat de Dimitrievski.

La pluja obliga a suspendre la presentació de l’equip

El fort aiguat que va caure ahir a la tarda a Tarragona va provocar una variació en els plans inicials que tenia el Nàstic envers el partit que va disputar ahir contra el Saragossa. El conjunt grana havia de fer la presentació de la plantilla mitja hora abans de l’inici de l’enfrontament, però el fort aiguat va provocar la suspensió de l’acte. La pluja, això sí, es va aturar i va donar una treva a partir de les 20.30 h, l’hora prevista per iniciar el partit. El joc, de fet, es va desenvolupar sense complicacions tot i l’aiguat que havia caigut tan sols uns minuts abans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: