Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El complex esportiu de Campclar obrirà a l’octubre

S’ha dut a terme una reforma integral de les instal·lacions i de la pista d’atletisme, amb un pressupost que suma 3,8 milions

El complex esportiu de Campclar ha guanyat en il·luminació natural gràcies a l'habilitació d'un pati central El complex esportiu de Campclar ha guanyat en il·luminació natural gràcies a l'habilitació d'un pati central JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Esports Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 06 Juliol 2017 08:15

Amb unes obres de remodelació que han arribat a la recta final, el complex esportiu i la pista d’atletisme de Campclar obriran les portes a partir del 2 d’octubre, segons van anunciar ahir la regidora d’Esports de Tarragona, Elisa Vedrina, i el regidor coordinador dels Jocs del Mediterrani, Javier Villamayor. Durant l’esdeveniment esportiu de l’any que ve, a l’estadi es disputaran les proves atlètiques, mentre que els serveis del complex esportiu s’integraran al futur centre aquàtic, on es disputaran les competicions de natació i waterpolo. De fet, Villamayor va anunciar ahir que d’aquí a deu dies es publicarà l’anunci per a la licitació de la construcció de la piscina olímpica, que és l’únic equipament dels Jocs que encara no s’ha començat a executar, i que se situarà al costat del complex de Campclar. Segons el regidor responsable dels Jocs, està previst que a l’octubre puguin començar les obres.

Al complex esportiu de Campclar s’hi ha dut a terme una reforma integral dels vestidors de la piscina i de la zona de serveis. Entre les actuacions destaquen les millores en accessibilitat, climatització i eficiència energètica; una major presència de la llum natural gràcies a l’habilitació d’un pati central; el creixement de la zona disponible per a gimnàs, que passarà de 300 metres quadrats a prop de 700; la construcció d’una zona de sauna i banys de vapor, i la remodelació integral del vestíbul, la infermeria, el bar i l’espai d’administració. En total, s’han remodelat 1.591 metres quadrats de la planta baixa i 982 del primer pis. El consistori preveu que amb la reestrena de les instal·lacions s’incrementi el nombre d’usuaris, que abans de les obres era aproximadament d’un miler.

La reforma d’aquestes instal·lacions, que daten de l’any 1985, i que ha anat a càrrec de l’empresa Becsa, ha costat 1,2 milions, que han estat finançats íntegrament per la Diputació de Tarragona.

En el cas de l’estadi d’atletisme, s’ha refet totalment la pista i l’edifici de vestuaris i magatzem. També s’ha millorat la il·luminació de l’estadi i s’ha construït una pista coberta d’entrenament, situada sota la tribuna principal, de 80 metres de longitud. La capacitat de l’estadi serà de 1.250 localitats (ampliables amb graderies efímeres fins a 4.000 durant els Jocs i altres competicions esportives). Les obres de l’estadi tenen un pressupost de 2,6 milions, aportats pel Consell Superior d’Esports i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: