Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona cerca diners per als Jocs a Brussel•les

Tarragona 2018 espera poder rebre entre 2 i 3 milions de la Unió Europea

Recreació virtual del Palau d'Esports de Campclar, en el que serà l'Anella Mediterrània de Tarragona Recreació virtual del Palau d'Esports de Campclar, en el que serà l'Anella Mediterrània de Tarragona CEDIDA
Esports Azahara Palomares / El Punt Avui
Dimecres, 28 Juny 2017 08:59

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat del regidor comissionat dels Jocs Mediterranis del 2018, Javier Villamayor, van desplaçar-se ahir fins a Brussel•lès (Bèlgica) per tal de demanar formalment finançament europeu per a l’esdeveniment esportiu que s’ha de celebrar a la ciutat d’aquí a un any. En concret, la delegació tarragonina es va reunir ahir amb Pablo García-Berdoy, representant permanent d’Espanya a la Unió Europea. En una segona trobada, Ballesteros i Villamayor van mantenir una reunió amb Santiago Fisas, copresident de l’Intergrup d’Esports del Parlament Europeu.

Tarragona 2018 espera poder rebre entre dos i tres milions d’euros procedents de la Unió Europea, tot i que la resposta oficial al respecte no arribarà probablement fins al mes de setembre. El mes de maig passat una delegació del Parlament Europeu va visitar els equipaments de la cita i va anunciar que es crearia una partida per a grans esdeveniments esportius com els Jocs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: