Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lluís Carreras, nou entrenador del Nàstic

Carreras ja havia entrenat equips de la lliga de plata, com el CE Sabadell, el RCD Mallorca i el Real Zaragoza

Lluís Carreras, nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona Lluís Carreras, nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Juny 2017 22:43

El Gimnàstic de Tarragona informa que Lluís Carreras serà l’entrenador del Nàstic per a la nova temporada 2017/2018 a LaLiga 1|2|3. El tècnic català signa un contracte amb el Nàstic fins a juny de 2019.

Carreras compta amb experiència a la categoria, on ha entrenat a equips com el CE Sabadell, on va aconseguir l’ascens a la categoria de plata la temporada 2010/2011; el RCD Mallorca, el curs esportiu 2013/2014; i el Real Zaragoza, el 2015/2016.

Lluís Carreras ha signat un contracte per a les properes dos temporades i tindrà a Sergio Dorado com a segon entrenador. La presentació oficial del nou entrenador grana es realitzarà el proper dilluns 26, a partir de les 12:30 hores, a la sala de premsa del Nou Estadi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: